Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 23 січня 2015 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 23 січня 2015 року

Військові злочини

20 січня під час обстрілу 31-го блокпосту отримали поранення два військовослужбовця ЗСУ. 

21 січня (у період часу з 11.30 по 12.00) під час проведення слідчих дій у с. Кряківка співробітники слідчо-оперативних групи Новоайдарського райвідділу міліції потрапили під мінометний обстріл (15 пострілів ) з невстановленого напрямку.

21 січня внаслідок артилерійського обстрілу с. Сміле було знищено трактор «ХТЗ-2511», який знаходився на балансі Сєвєродонецького ВУ ПЗГ філії УМГ «Донбастрансгаз» та належав ПАТ «Укртрансгаз».
Дані факти зареєстровані.

22 січня бойовики сім разів відкривали мінометний та артилерійський вогонь по блокпостах Збройних сил України та території, підконтрольній українській владі:
- у період часу з 00.00 по 00.45 зі сторони пам’ятника «Князю Ігорю» мінометний обстріл блокпосту ЗСУ у смт. Станиця Луганська; 
- о 00.45 зі сторони с. Весела Гора (підконтрольного ЛНР) мінометний обстріл (5 пострілів) блокпоста через р. Сіверський Донець та автостанції м. Щастя;
- двічі зі сторони м. Первомайська (підконтрольного ЛНР) мінометний обстріл (35 пострілів) у напрямку м. Попасна. Внаслідок обстрілу пошкоджено будинок №100 по вул. Воровського;
- у період часу з 09.30 по 12.00 була здійснена спроба прориву бойовиків зі сторони смт. Каліново (підконтрольного ЛНР) у напрямку с. Троїцьке;
- о 10.10 зі сторони м. Кіровська (підконтрольного ЛНР) артилерійський обстріл (40 пострілів) території блокпосту ЗСУ біля м. Попасна;
- у період часу з 16.30 по 16.40 зі сторони пам’ятника «Князю Ігорю» мінометний обстріл (10 пострілів) території блокпосту ЗСУ біля залізничного переїзду Станично-Луганського району.
Внаслідок артилерійського обстрілу зі сторони м. Первомайська (підконтрольного напрямок м. Попасна, який мав місце 21 січня, було пошкоджено два сараї та літня кухня на подвір’ї буд. № 4 по вул. Сєвєрній м. Попасна.
Дані факти зареєстровані. Жертв та постраждалих немає. 

Незаконне заволодіння автотранспортом

22 січня до Лисичанського міськвідділу міліції надійшла заява від чоловіка 1972 р.н. про те, що у період часу з серпня по грудень 2014 року невідома особа з гаражу на вул. Воровського у м. Первомайськ незаконно заволоділа його автомобілем «Opel Astra», чорного кольору, д/з ВВ 05-65 СЕ. Даний факт зареєстровано.

Грабіж

22 січня до Сватівського райвідділу міліції з заявою звернувся місцевий мешканець 1962 р.н. про те, що 19 січня у приміщенні кафе-бару на вул. Весела невідомий спричинив заявнику тілесні ушкодження та відкрито заволодів його золотим перснем. Даний факт внесений до ЄРДР. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання особи, причетної до скоєння грабежу.

Крадіжка 

22 січня до Старобільського райвідділу міліції надійшла заява від місцевого мешканця 1981 р.н. про те, що невідомий проник до його гаражного приміщення та скоїв крадіжку чотирьох коліс з автомобілю, акумулятору, болгарки, дрилі, мотокосу, компресору. Даний факт внесений до ЄРДР. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання особи, причетної до скоєння грабежу.

Вилучення наркотиків 

22 січня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Рубіжанського міськвідділу міліції у трьох місцевих мешканців (1979, 1983 1986 р.н.) виявили та вилучили 1,5 мл опію, 6 грамів опію та 10 грамів марихуани відповідно. 

22 січня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку Попаснянського райвідділу міліції спільно зі співробітниками ДАІ на вул. Павлова у м. Попасна, за місцем мешкання чоловіка 1970 р.н., виявили та вилучили 30 грамів марихуани. 

22 січня співробітники СБНОН Лисичанського міськвідділу міліції на вул. Свердлова, під час особистого огляду, у 35-річного місцевого мешканця виявили та вилучили 8 грамів речовини темно-зеленого кольору, за зовнішніми ознаками схожу на марихуану. 
Дані факти зареєстровані. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться перевірка.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии