Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за вихідні станом на 12 січня 2015 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за вихідні станом на 12 січня 2015 року

Військові злочини

10 січня з 15.05 бойовики з смт. Фрунзе з мінометів обстріляли с. Світличне. Жертв та постраждалих немає. Даний факт зареєстровано.
11 січня у період часу з 01.30 по 01.40 бойовики (з невстановленого напрямку) здійснили мінометний обстріл (10-15 пострілів) території м. Щастя та о 04.00 обстріляли з РСЗВ «Град» (20 пострілів) територію с. Кримське. У результаті обстрілу було пошкоджено вікна у будинках №№ 8, 10, 11, 20, 22 по вул. Чапаєва та буд. №№ 75, 77, 86, 93, 123 по вул. Ворошилова.
Жертв та постраждалих немає. Дані факт внесені до ЄРДР і кваліфіковані за ч. 1 ст. 258 КК України.
- о 16.05 бойовики здійснили мінометний обстріл (4 постріли) у напрямку блокпосту біля м. Гірське Попаснянського району. 
- о 19.05 зі сторони смт. Фрунзе Слов’яносербського району (підконтрольного ЛНР) мінометний обстріл (10 пострілів) с. Світличне Попаснянського району.
Жертв та постраждалих немає. Дані факти зареєстровані.

Злочини проти громадської безпеки
10 січня співробітники карного розшуку Лисичанського міськвідділу міліції у ході проведення оперативно-розшукових заходів викрили 24-річного місцевого мешканця, який є активним учасником незаконного збройного формування. Даний факт внесений до ЄРДР. 

Незаконне заволодіння автотранспортом
10 січня до Новоайдарського райвідділу міліції надійшла заява 73-річної жінки про те, що 21 жовтня 2014 року невідомі особи у камуфльованому одязі на вул. Леніна у с. Кримське незаконно заволоділи а/м «Mitsubishi Lancer XL», д/з ВВ 1390 ВС чорного кольору, та технічним паспортом на автомобіль. Даний факт зареєстровано. 

Вилучення наркотиків
10 січня співробітники Новопськовського райвідділу міліції спільно з інспектором ОДАІ в районі магазину по вулиці Леніна у смт. Новопськов при особистому огляді речей раніше засудженого чоловіка 1970 р.н. виявили та вилучили пакунок з речовиною рослинного походження, зовні схожою на рослину коноплі, вагою 15 грамів, яку, зі слів чоловіка, він зберігав для особистого вживання. Даний факт зареєстровано. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться перевірка.

11 січня співробітники Старобільського райвідділу міліції, у ході проведення оперативно-розшукових заходів, виявили та вилучили за місцем мешкання чоловіка 1971 р.н. (на вул. Курчатова м. Старобільська) 10 грам наркотичного засобу «каннабіс» та на кв. Ватутіна 10 грам каннабісу, який також належить чоловікові. Вилучене спрямовано на дослідження. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 2 ст. 309 КК України. Чоловік затриманий на підставі ст. 208 КПК України. Досудове розслідування триває.

Грабіж
11 січня до Кремінського райвідділу міліції звернувся місцевий мешканець 1951 р.н. з заявою про те, що біля будинку по вул. Октябрській у м. Кремінна невідома особа, із застосуванням насильства, відкрито заволоділа його барсеткою з грошима та пенсійним посвідченням. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 2 ст. 186 КК України. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання особи, яка скоїла грабіж. 

Збут наркотиків
11 січня співробітники Старобільського райвідділу міліції, у ході проведення слідчо-розшукових заходів, на вул. Курчатова м. Старобільська задокументовали факт збуту наркотичного засобу «каннабіс» вагою 5 грам чоловіком 1971 р.н. місцевому мешканцю 1981 р.н. 44-річний чоловік затриманий на підставі ст. 208 КПК України. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 2 ст. 307 КК України. Досудове розслідування триває.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии