Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 27 грудня 2014 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 27 грудня 2014 року

Незаконне позбавлення волі

26 грудня до Попаснянського райвідділу міліції звернувся 32-річна місцева мешканка і повідомила про те, що невідомі особи у камуфльованому одязі з автоматичною зброєю насильно посадили до автомобілю «КРАЗ» зеленого кольору та вивезли у невідомому напрямку її чоловіка гр. С., 1973 р.н. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіка.

Грабіж

26 грудня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції звернулася місцева жителька і повідомила про те, що на футбольному полі на вул. Маяковського (м. Сєвєродонецьк) невідома особа відкрито заволоділа її сумкою з мобільний телефоном, паспортом та грошима. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання особи, причетної до скоєння грабежу.

Незаконне заволодіння автотранспортом

26 грудня до Попаснянського райвідділу міліції надійшла заява від 72-річного чоловіка про те, що у жовтні у м. Первомайську невідомі особи незаконно заволоділи його автомобілем «Skoda Octavia», д/з ВВ 24-90 СН, темного кольору. Даний факт зареєстровано.

26 грудня до Лисичанського міськвідділу міліції надійшла заява від 28-річного місцевого мешканця про те, що в ніч з 25 на 26 грудня невідома особа від будинку заявника на вул. Свердлова (м. Лисичанськ) незаконно заволоділа його автомобілем «ВАЗ-2105», д/з ВВ 4226 ВК, червоного кольору. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження викраденого автомобіля а також осіб причетних до скоєння кримінального правопорушення.

26 грудня до Старобільського райвідділу міліції надійшла заява від 50-річного луганчанина те, що 30 жовтня за місцем його мешкання від будинку на вул. Тернопільській (м. Луганськ) невідомі особи у камуфляжному одязі з автоматичною зброєю у руках незаконно заволоділи його автомобілем «ВАЗ-21102», д/з 165-77 АХ. Даний факт зареєстровано.

Вилучення вогнепальної зброї та боєприпасів 

26 грудня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники сектору карного розшуку Рубіжанського міськвідділу міліції спільно зі співробітниками СБУ на території колишнього заводу ТОВ «Рубіжанський барвник» (м. Рубіжне) виявили приховане сховище, у якому знаходилось:
- АКС з двома магазинами;
- 118 патронів, калібру 5,45 мм;
- 60 патронів, калібру 7,62 мм;
- 2 гранати ВОГ;
- 2 гранати РГД;
- 1 граната Ф-1;
- одежа та засоби власної гігієни.
Даний факт зареєстровано. Вилучене спрямовано на дослідження. Уживаються заходи щодо встановлення осіб, яким належить зброя та боєприпаси.

26 грудня до Станично-Луганського райвідділу міліції надійшло анонімне повідомлення про те, що 42-річний чоловік за місцем свого мешкання на вул. Мира у с. Герасимівка (Станично-Луганській район) зберігає вогнепальну зброю. Виїздом на місце події співробітники слідчо-оперативної групи виявили та вилучили пістолет "ZORAKI - MOD 914", магазин, патрон калібру 9 мм. Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

ДТП

26 грудня до Міловського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у с. Великоцьк (Міловський район) сталася дорожньо-транспортна подія та є постраждалі. Виїздом на місце події співробітники слідчо-оперативної групи встановили, що на автошляху сполученням Чугуїв — Старобільськ — Мілове сталося зіткнення автомобілю «ВАЗ-2109», під керуванням 29-річного водія, та скутеру, під керуванням 39-річного чоловіка. Внаслідок ДТП від отриманих травм водій та пасажирка скутеру померли на місці події. Водій «ВАЗ-2109» з саднами обличчя, лівого передпліччя, пошкодженням слизової оболонки очей госпіталізований до хірургічного відділення Міловської районної лікарні. Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

Безвісти зниклі

До Кремінського райвідділу міліції звернулася 31-річна місцева мешканка і повідомила про те, що 25 грудня її 13-річна прийомна донька гр. Коровкіна Г.С. пішла до школи та дотепер не повернулась.

До Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшла заява від 27-річної жінки про те, що вона втратила зв’язок зі своїм співмешканцем гр. Тімошенковим О.М., 1986 р.н., який 25 грудня виїхав з м. Харків до м. Кіровська та до теперішнього часу не виходить на зв’язок.
Того ж дня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшла заява від 46-річного директора кафе на вул. Першотравнева у смт. Метьолкіне про те, що не виходить на зв'язок 25-річний гр. Бєлов І.І., який працює барменом вказаного кафе.

26 грудня до Рубіжанського міськвідділу міліції звернулася 49-річна місцева мешканка і повідомила про те, що у червні 2000 року її брат гр. Пантюхов О.І., 1970 р.н., поїхав до м. Севастополь АР Крим та не виходить на зв’язок.

Того ж дня до Рубіжанського міськвідділу міліції надійшла заява від 41-річної жінки про те, що 17 грудня її брат гр. Черствий С.О., 1959 р.н., пішов з дому та до теперішнього часу його місцезнаходження не відоме.

Дані факти зареєстровані. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження безвісти зниклих осіб.

26 грудня до Старобільського райвідділу міліції надійшла заява від 31-річної луганчанки про те, що 24 липня її родич гр. Мельник Г.Д., 1973 р.н., пішов з дому у невідомому напрямку та до теперішнього часу не повернувся. Даний факт зареєстровано.
Інше

26 грудня на блокпосту в районі ТЕЦ м. Лисичанська був затриманий вантажний автомобіль «LIAZ», під керуванням чоловіка 1971 р.н., який з ДП «Лисичанська ТЕЦ» на вул. Красной (м. Лисичанськ) до автобази на вул. Заводській (м. Сєвєродонецьк) перевозив 18 тонн металобрухту і при собі мав документи на вантаж, які потребують додаткової перевірки їх відповідності. Автомобіль доставлений до Лисичанського міськвідділу міліції . Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

26 грудня на блокпосту «Лисичанськ-Артемівськ» затриманий вантажний автомобіль «DAF», під керуванням 43-річного чоловіка, який з ДП «Лисичанська ТЕЦ» до ТОВ «Віктор-Віктор ЛТД» м. Краматорськ перевозив 20,680 тонн металобрухту та при собі мав документи на вантаж, які потребують додаткової перевірки їх відповідності. Автомобіль доставлений на майданчик ПП «Атлас» на вул. Леніна у м. Сєвєродонецьк. Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии