Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 25 грудня 2014 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 25 грудня 2014 року

Військові злочини

24 грудня з 05.00 бойовики обстріляли з мінометів (3 постріли) та з РСЗВ БМ-21 «Град» (10 пострілів) з території м. Кіровська по території блокпосту поблизу м. Гірське та території м. Гірське. У результаті обстрілу пошкоджено три приватні будинки по вул. Зеленій.
Того ж дня з 05.00 бойовики зі сторони м. Первомайська (підконтрольного ЛНР) з мінометів обстріляли (10 пострілів) територію м. Попасна.
Дані факти зареєстровано. Жертв та постраждалих немає.


Убивство

24 грудня на вул. Островського у смт. Станиця Луганська був виявлений автомобіль «ВАЗ-2101» з причепом, у якому з численними осколковими пораненнями знаходився труп власника автомобілю гр. 1969 р.н. У ході оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку Станично-Луганського райвідділу міліції встановили, що чоловік отримав тілесні ушкодження у результаті необережного поводження з гранатою під час вживання спиртних напоїв спільно з двома невідомими чоловіками. Даний факт зареєстровано. Проводиться подальша перевірка.

Грабежі
24 грудня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції від керівництва приватної охоронної фірми надійшло повідомлення про те, що з магазину на проспекті Гвардійському у м. Сєвєродонецьку невідома особа відкрито заволоділа чоловічими брюками. У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку у скоєні кримінального правопорушення обґрунтовано підозрюють раніше судимого 25-річного місцевого мешканця. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст.186 КК України. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання викритої особи.

24 грудня до Рубіжанського міськвідділу міліції звернулася 50-річна місцева жителька з заявою про те, що біля будинку на вул. Менделєєва у м. Рубіжне двоє невідомих осіб відкрито заволоділи її мобільним телефоном. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.
Інші злочини проти авторитету органів державної влади, місцевого самоврядування

24 грудня до Сватівського райвідділу міліції надійшла заява від керівництва ТОВ «Агропроект «Троянда Нова»» про те, що у вересні невідомі особи захопили приміщення та майно товариства на вул. Радянській у м. Луганську. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 341 КК України. 

Порушення недоторканості житла
24 грудня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції звернувся 50-річний головний редактор газети «Телегазета» м. Стаханова і повідомив про те, що 14 листопада озброєний чоловік у камуфльованому одязі (представився комендантом м. Стаханова) незаконно заволодів його квартирою на вул. Одеська у м. Стаханові. Наразі у квартирі заявника мешкають невідомі особи. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 162 КК України. 
Безвісти зниклі

До Рубіжанського міськвідділу міліції з заявою звернулася 28-річна місцева жителька і повідомила про те, що 22 грудня пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся її чоловік гр. Кравченко С.С., 1986 р.н. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіка.

24 грудня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції поштою надійшли матеріали запиту Національного комітету товариства «Червоного хреста України» за фактом безвісти зникнення гр. Мовлян Г.В., 1965 р.н., який 16 серпня виїхав на автомобілі «Fiat Ponto» з с. Розкішне Лутугинського району у напрямку м. Лутугине та до теперішнього часу місцезнаходження його невідоме. Даний факт зареєстровано.

Інше
24 грудня на блокпосту на виїзді з м. Сватове у напрямку м. Харкова був затриманий вантажний автомобіль «МАЗ» з причепом, який належить ПАТ «Луганськцентрокуз», під керуванням 45-річного луганчанина, який перевозив деревину у кількості 25 кубів та при собі мав документи на вантаж, які потребують додаткової перевірки їх достовірності. Автомобіль з вантажем направлено до Сватівського райвідділу міліції. Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии