Волонтер – це спосіб життя

Волонтер – це спосіб життя

5 грудня – Всесвітній день волонтерів. Що це за люди і чим відрізняються від інших? Волонтер – звучить гордо. Це люди, які несуть місію доброчинної діяльності, взаємодопомоги, піклування про ближнього, надають безоплатну соціальну допомогу та послуги інвалідам, хворим, особам, які опинилися у важкій життєвій ситуації, без заробітної плати, інколи й без даху над головою. Вони працюють заради добробуту та процвітання спільнот і суспільства в цілому.

У Сєвєродонецькому професійному будівельному ліцеї теж діє волонтерський рух. Це студенти та педагоги, які відрізняються високим рівнем толерантності, гуманізму, безкорисності та цілком віддаються благодійній справі. Але так сталося, що цього року будівельний ліцей сам потребував допомоги. Плече підставили дві благодійні організації, а саме: проект «7 лінія» та християнський центр «Благодать». Волонтери цих організацій прийшли на допомогу навчальному закладу, коли це було так необхідно. Тому студенти та педпрацівники СПБЛ завітали в гості до волонтерів і вручили подяку керівнику християнського центру «Благодать» Олександру Анатолійовичу Руденку та керівнику благодійного проекту «7 лінія» Рубену Сергійовичу Хачатурову.

Адміністрація та студенти СПБЛ бажають волонтерам цих двох організацій, праця яких здатна вирішити будь-яку проблему, натхнення, здійснення задуманих планів, щирості та мирного неба над головою! 

 

Сєвєродонецький ПБЛ

Последние комментарии