9 грудня відбулося чергове засідання виконавчого комітету

9 грудня відбулося чергове засідання виконавчого комітету

На порядку денному чергового засідання виконавчого комітету, яке відбулося 9 грудня, стояло понад 20 питань.

Зокрема, члени виконкому затвердили план міських заходів, присвячених Новорічним та Різдвяним святам. До 19 грудня у Сєвєродонецьку на площах Радянській та Перемоги буде встановлено дві новорічні ялинки, здійснено монтаж декоративної світлової ілюмінації. Вулиці та площі міста прикрашатиме новорічна атрибутика, а в тимчасових торгівельних спорудах буде здійснена виїзна святкова торгівля. 19 грудня об 11.00 відбудеться урочисте відкриття міської Новорічної ялинки на площі Перемоги для обдарованих дітей та дітей пільгової категорії за участю керівництва міста та області. З 20 по 28 грудня у міському Палаці культури проводитиметься новорічний мюзикл для дітей «Таємниця чарівного кристалу». Прихильники спорту матимуть можливість відвідати Кубок області з акробатичного рок-н-ролу «Новорічна феєрія» та турнір з бальних танців «Новорічний серпантин». Протягом грудня в закладах культури міста проводитимуться заходи, присвячені Новорічним та Різдвяним святам.

З метою забезпечення належного рівня обслуговування технічних засобів регулювання дорожнього руху – світлофорних об’єктів, що розташовані на території міста, члени виконкому затвердили рішення щодо покладання функцій з обслуговування світлофорних об’єктів на КП «Сєвєродонецькліфт».

Ще одне затверджене рішення стосувалося надання одноразової матеріальної допомоги 160 мешканцям міста, які тимчасово відчувають матеріальну скруту. 

Серед інших прийняті рішення про внесення змін до міського бюджету, захист прав малолітніх, встановлення режиму роботи деяких об’єктів тощо. 

 

Інформація відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю міськради

Последние комментарии