27 листопада відбулося пленарне засідання 93-ої (чергової) сесії Сєвєродонецької міської ради

27 листопада відбулося пленарне засідання 93-ої (чергової) сесії Сєвєродонецької міської ради

27 листопада відбулося пленарне засідання 93-ої (чергової) сесії Сєвєродонецької міської ради шостого скликання.

На порядок денний було винесено більше 30 питань. Перші питання порядку денного стосувалися фінансового характеру. Так, у зв’язку з надходженням звернень головних розпорядників бюджетних коштів щодо проведення перерозподілу бюджетних призначень та виділення додаткових коштів на оплату праці з нарахуваннями, оплату енергоносіїв, надання одноразової допомоги громадянам, які опинилися у скрутному матеріальному становищі, видаткову частину спеціального фонду міського бюджету збільшено на 124 тис. 790 грн.

За рахунок раніше передбачених асигнувань, кошти спрямовано, зокрема, на капітальний ремонт електричних мереж житлових будинків з встановленням приладів обліку електричної енергії, придбання підігрівачів для їдалень СЗШ №18 та ССШ №17, капремонт сантехвузлів шкіл №20 та №14, капремонт системи опалення спортивної зали СЗШ №12 тощо. Крім того більше 73 тис. грн. передбачено на придбання меблів для дитячого садка №38 та підігрівача для ДНЗ №19.

За рахунок залишку на початок року передбачено кошти на ремонти колекторів холодного водопостачання за адресами: ш. Будівельників,15 та 15-а, пр. Космонавтів, 11 та вул. Гагаріна, 101-а.

Одностайно голосували депутати і за прийняття рішень, що стосувалися  затвердження міської програми організації харчування у загальноосвітніх навчальних закладах міста. 

Деякі питання, як то прийняття статуту територіальної громади, депутати винесли на розгляд наступної сесії, попередньо розглянувши його в комісіях. Згідно з Законом України «Про доступ до публічної інформації» більш детально з рішеннями 93-ої (чергової) сесії можна ознайомитися на сайті міської ради.

 

Інформація газети «Сєвєродонецькі вісті» 

Последние комментарии