Результати роботи Лисичансько-Рубіжанської міжрайонної прокуратури з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері

За підсумками 9 місяців поточного року Лисичансько-Рубіжанською міжрайонною прокуратурою з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері було виконано певну роботу. 
Прийнято 17 постанов про проведення перевірок на підприємствах, в установах, організаціях. В порядку нагляду за додержанням і застосуванням законів було внесено 18 подань, за результатами яких притягнуто до відповідальності 48 посадових осіб, у тому числі 44 особи в органах державного контролю.
Зокрема проведеними перевірками у сфері охорони лісових ресурсів було виявлено ряд порушень вимог діючого законодавства, за їх результатами до відповідальності притягнуто 25 посадових осіб органів державного контролю.
Проведено перевірки у сфері поводження з відходами, за їх результатами виявлено ряд порушень, до відповідальності притягнуто 7 посадових осіб органів державного контролю.
За результатами проведених перевірок в органах місцевого самоврядування внесено 9 подань, притягнуто до відповідальності 8 посадових осіб.
В спеціально уповноважені органи виконавчої влади з питань охорони довкілля внесено 6 подань, притягнуто до відповідальності 33 посадові особи органів лісового господарства, 7 осіб органів екології та природних ресурсів. 
Незважаючи на проведення антитерористичної операції на території нашої області Лисичансько-Рубіжанська міжрайонна прокуратура з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері продовжує гідно виконувати свої функції та стояти на захисті інтересів держави і громадян. 
 
Прокурор Лисичансько-Рубіжанської
міжрайонної прокуратури
з нагляду за додержанням законів
у природоохоронній сфері   Б.Саклаков

Последние комментарии