Кількість наданих послуг в ЦОП збільшується

Кількість наданих послуг в ЦОП збільшується

НачальникДПІу м. Сєвєродонецьку Сергій Степанович Погорєлий повідомив:

" З початку 2014 року до Центру обслуговування платників ДПІ у м. Сєвєродонецьку за наданням  послуг звернулося понад 29571 осіб, з них  адміністративних надано 17715 послуг  та понад 11856 інших інформаційно-консультаційних послуг."

"Крім того, ДПІ у м. Сєвєродонецьку  з 25.09.2014  додатково обслуговує платників податків, які перебувають на обліку в 15 територіальних органах Міндоходів у Луганській області, що знаходяться в стані простою у зв’язку з АТО згідно наказу Державної фіскальної служби України від 25.09.2014 №142 "Про роботу окремих територіальних органів"" - зазначив Сергій Степанович.

Найбільш популярним питанням серед відвідувачів ЦОП є роз’яснення норм чинного законодавства щодо сплати єдиного соціального внеску, переходу з однієї системи оподаткування на іншу, роботи електронних сервісів, отримання ключів електронного цифрового підпису,  декларування доходів громадян та інше.

Ознайомитися з інформацією щодо  надання адміністративних послуг можна на веб-порталі Державної фіскальної служби України за адресою:  www.sfs.gov.ua, або  безпосередньо в центрі обслуговування платників податків ДПІ у м. Сєвєродонецьку за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Енергетиків, б.72 (1 поверх), т. 70-26-29.

Последние комментарии