Тепло для малюків

Тепло для малюків

Опалювальний сезон у Сєвєродонецьку розпочався. В оселях та комунальних приміщеннях стає все тепліше. А от вихованців ДНЗ міста цим не здивуєш, бо вони вже більше двох тижнів навчаються та грають у теплі.

Ми завітали до комунального дошкільного навчального закладу комбінованого типу №22 «Лелека», щоб перевірити, як почувають себе діти в його стінах. А почуваються вони дуже добре: приміщення повністю опалюються, ігрові кімнати і спортивні зали обладнані всім необхідним, а вихователі забезпечують цілодобовий нагляд та цікаве і корисне дозвілля.

У вересні цього року ДНЗ відсвяткував два роки з моменту відкриття. За цей час була проведена величезна робота. З перших днів педагогічний колектив поставив перед собою завдання – виховання здорової дитини, особливу увагу приділивши комплексному використанню всіх засобів фізичного, психічного, інтелектуального розвитку. Робота будується на таких основних положеннях, як єдність, систематичність, взаємна довіра і взаємодопомога педагогів і батьків.

«Лелека» розрахована на 200 дітей, що складають 8 груп. Серед вихованців є також 6 дітей з сімей тимчасових переселенців, які потребують особливого нагляду й підтримки. 
Усі приміщення ДНЗ – частина освітньої програми. До послуг дітей музична, спортивна зали, функціонують логопедичний, психологічний кабінети. Меблі виготовлені з сертифікованих екологічно чистих матеріалів вітчизняного виробництва. Кімнати гігієни пристосовані до відповідного віку дітей. 

Екологічні акції, батьківські збори, конференції, Дні добрих справ та інші заходи показали, як багато у дитячому садку творчих і відповідальних педагогів, батьків. Діяльність ДНЗ – відкрита, тому батьки бачать всю роботу дошкільного закладу.
Заслуженим підсумком зусиль, що доклали до благоустрою закладу завідуюча Олена

Кудрявцева та колектив, стало те, що ДНЗ №22 «Лелека» став першим із ста найкращих ДНЗ України за результатами Всеукраїнського конкурсу «Мій улюблений дитсадок – 2013».

Завітавши до дитячого садка, ми ще раз переконалися: малюки забезпечені теплом не лише від опалювальних приладів, а й від доброго ставлення, уваги та турботи вихователів.
 

 

Інформація газети «Сєвєродонецькі вісті»

Последние комментарии