Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 31 жовтня 2014 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 31 жовтня 2014 року

Військові злочини

29 жовтня бойовиками здійснено мінометні обстріли:
- у період часу з 06.25 по 06.45 з території с. Сміле Слов`яносербського району (підконтрольного ЛНР) обстріл окремої механізованої бригади, розташованої у південній окраїні с. Сокольники Слов’яносербського району;
- у період часу з 07.40 по 07.50 та з 10.30 по 10.45 з напрямку с. Сокольники Слов’яносербського району здійснені обстріли блокпостів ЗСУ, розташованих поблизу с. Кримське Новоайдарського району;
- двічі (у період часу з 10.50 по 11.00 та з 11.50 по 12.15) з території с. Фрунзе Слов’яносербського району (підконтрольного ЛНР) здійснено обстріл блокпосту ЗСУ поблизу с. Кримське Новоайдарського району;
- у період часу з 13.50 по 14.15 з невстановленого напрямку було здійснено обстріл блокпосту ЗСУ поблизу с. Кримське Новоайдарського району.

Жертв та постраждалих не має. Дані факти зареєстровані. 

29 жовтня у період часу з 13.00 по 14.15 у районі с. Сокольники Слов’яносербського району сталося бойове зіткнення військовослужбовців окремої аеромобільної бригади ЗСУ з бойовиками, внаслідок якого загинув один та поранено трьох військовослужбовців бригади, знищено один БТР-80 ЗСУ. Даний факт зареєстровано. 

30 жовтня бойовиками здійснено мінометні та артилерійські обстріли:
- у період часу з 08.40 по 08.45 з території м. Кіровська (підконтрольного ЛНР) мінометний обстріл території с. Оріхове Попаснянського району;
- у період часу з 10.00 по 10.30 з території м. Стаханова (підконтрольного ЛНР) артилерійський обстріл (16 пострілів) у напрямку с. Світличне Первомайської міськради;
- о 10.50 з території м. Первомайська (підконтрольного ЛНР) артилерійський обстріл (10 пострілів) у напрямку вул. Первомайська м. Попасна.
Жертв та постраждалих не має. Дані факти зареєстровані. 
- двічі здійснено артилерійський обстріл у напрямку с. Новотошківка Попаснянського району: у період часу з 08.40 по 08.45 з території м. Стаханова (підконтрольного ЛНР) та з 21.00 по 21.30 зі сторони м. Первомайська (5 пострілів). Внаслідок обстрілу 32-річна жінка отримала міно вибухова травму та осколочні поранення. Дані факти зареєстровані. 

Необережне поводження зі зброєю

30 жовтня до однієї з лікарень з вогнепальним пораненням обличчя було госпіталізовано 20-річного військовослужбовця. Перевіркою встановлено, що тілесні ушкодження він отримав внаслідок необережного поводження зі зброєю (під час її чистки). Даний факт зареєстровано. Проводиться подальша перевірка.

Зґвалтування

30 жовтня до Лисичанського міськвідділу міліції з заявою звернулась 46-річна місцева мешканка про те, що малознайомий чоловік зґвалтував її неповнолітню 17-річну доньку. По гарячих слідах працівники міліції затримали 34-річного місцевого жителя. Даний факт внесено до ЄРДР і кваліфіковано за ч. 2 ст. 152 КК України. Проводиться досудове розслідування.

ДТП 

30 жовтня до Новопсковського райвідділу міліції надійшло анонімне повідомлення про те, що на автодорозі в районі с. Заайдарівка Новопсковського району сталося ДТП. Виїздом на місце події співробітники слідчо-оперативної групи встановили, що 32-річний чоловік на своєму автомобілі ВАЗ 21114 рухався з с. Білолуцьк до смт. Новопсков та не впорався з керуванням, сталося опрокидування автомобілю та зіткнення з бетонною опорою. Внаслідок ДТП водій та його 25-річна дружина отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікарні з діагнозами: ЗЧМТ, струс головного мозку. Даний факт зареєстровано. Проводиться подальша перевірка.

Вилучення наркотиків 

У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Попаснянського райвідділу міліції за місцем мешкання у 20-річного місцевого мешканця виявили та вилучили речовину рослинного походження, зовні схожу на марихуану, вагою приблизно 720 грамів. Даний факт зареєстровано. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться подальша перевірка.
Пожежа

30 жовтня після локалізації пожежі у будинку с. Плугатар на вул. Калініна (Біловодського району) було виявлено труп 61-річного господаря. Попередня причина пожежі: необережне поводження з вогнем (паління у ліжку). Даний факт зареєстровано. Проводиться подальша перевірка.

Інше

30 жовтня до чергової частини надійшло повідомлення про те, що з Чернухінської виправної колонії № 23 втекли двоє засуджених 1977 р.н. (засуджений за ч. 2 ст. 289, ч. 1 ст. 185, ч. 2 ст. 186 КК України) та 1979 р.н. (засуджений за ч. 2 ст. 289 КК України). Даний факт зареєстровано.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии