Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 23 жовтня 2014 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 23 жовтня 2014 року

Злочини проти виборчих, трудових та інших особистих прав і свобод людини і громадянина

22 жовтня до Троїцького райвідділу міліції надійшло повідомлення від довіреної особи одного з кандидатів у народні депутати України про те, що на автомобілі «ВАЗ-21214», який використовується Троїцьким РТМО, присутній напис «Медична допомога» з зазначенням прізвища одного з кандидатів у народні депутати. Заявник вважає, що таким чином кандидат у народні депутати України порушує вимоги чинного законодавства України щодо виборів народних депутатів України. Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

22 жовтня до Рубіжанського райвідділу міліції з заявою звернулася довірена особа від одного з кандидатів у народні депутата України про те, що протягом 21 жовтня на ринку «Ластівка», розташованого за адресою: вул. Леніна, м. Рубіжне, невідомі особи, нібито від імені кандидата, довіреною особою якого він є, пропонували гроші за голосування на виборах. Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

22 жовтня до Біловодського райвідділу міліції поштою надійшло звернення одного з народних депутатів України про те, що по одному з виборчих округів Луганської області зареєстровано 25 кандидатів у народні депутати України, які мешкають на території м. Києва та Київської області, що на його думку є порушеннями виборчого законодавства України. Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

22 жовтня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшло анонімне повідомлення про те, що біля будинку по вул. Новікова м. Сєвєродонецька невідомі особи проводять передвиборчу агітацію з порушенням діючого законодавства, пропонуючи грошову винагороду за голосування на виборах. Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

Грабіж

22 жовтня до Марківського райвідділу міліції звернулася 90-річна жінка з заявою про те, що вночі двоє невідомих осіб у масках проникли до її будинку в с. Гераськівка та відкрито заволоділи її грошима. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання осіб, причетних до скоєння грабежу.

Незаконне заволодіння автотранспортом

22 жовтня до Сватівського райвідділу міліції з заявою звернувся 28-річний мешканець смт. Біловодськ про те, що 13 жовтня на блокпосту біля м. Красний Луч Луганської області озброєні невідомі особи у камуфльованому одязі незаконно заволоділи його автомобілем «ВАЗ-21099», д/з ВВ 3857 ВС, синього кольору. Даний факт зареєстровано.

22 жовтня до Старобільського райвідділу міліції поштою надійшло звернення від жінки про те, що 14 липня з подвір’я її будинку у м. Луганську невідомі озброєні особи незаконно заволоділи її автомобілями: «Opel Astra J GTC», д/з ВВ 1776 ВІ, та двома автомобілями «Mercedes-Benz S500», д/з ВВ 0085 ВТ, д/з ВВ 4444 АЕ. Даний факт зареєстровано.

Того ж дня до Старобільського райвідділу міліції поштою надійшло звернення від керівництва ПАТ "Укрсоцбанк" про те, що 2 серпня з території відділення банку на вул. Коцюбинського у м. Луганську невідомі особи викрали автомобіль "Volkswagen Transporter Т5", д/з АН 1106 НТ, який належить банку. Даний факт зареєстровано.

Крадіжка

У ході проведення оперативно–розшукових заходів співробітники відділу карного розшуку Лисичанського міськвідділу міліції викрили у скоєнні крадіжки 30-річного чоловіка, який 29 серпня у м. Стаханові з будинку на вул. Енгельса викрав гроші. Досудове слідство триває.

ДТП

22 жовтня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиці Енергетиків та проспекту Радянському (м. Сєвєродонецьк) сталася дорожньо-транспортна подія. Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено що, жінка 1987 р.н., керуючи автомобілем «Opel Vektra», не надала перевагу проїзду перехрестя автотранспорту, який рухається по головній дорозі, та скоїла зіткнення з автомобілем «Nissan», під керуванням 30-річного чоловіка. Внаслідок ДТП до Сєвєродонецької лікарні з травмами були госпіталізовані жінка та 25-річний пасажир автомобілю «Nissan». Даний факт зареєстровано. Проводиться досудове розслідування.

Хуліганство

До Білокуракінського райвідділу міліції надійшло повідомлення від секретаря селищної ради с. Курячівка Білокуракинського району про те, що в ніч на 22 жовтня невідомі особи з постаменту біля будинку культури скинули бюст Леніна. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

Вилучення наркотиків

У ході проведення оперативно-розшукових заходів за місцем мешкання 24-річного мешканця м. Кремінна співробітники карного розшуку Кремінського райвідділу міліції виявили та вилучили 300 грамів коноплі. Даний факт зареєстровано. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться перевірка.

Безвісти зниклі

22 жовтня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції звернувся чоловік і повідомив про те, що вранці 28 вересня його батько Валієв А.В., 1962 р.н., виїхав на власному автомобілі «Toyota Prado», д/з ВВ 9797 АЕ з смт. Біле Лутугинського району до смт. Біловодськ та дотепер не повернувся. Даний факт зареєстровано.

22 жовтня до Біловодського райвідділу міліції звернулися жінки і повідомили про те, що з 17 жовтня вони втратили зв'язок зі своїми рідними гр. Тягій Ю.М. 1987 р.н. та гр. Сухорученко С.В. 1982 р.н., які з 22 червня перебувають на заробітках у м. Рязань Російської Федерації. Даний факт зареєстровано.
22 жовтня до органів внутрішніх справ звернулася жінка і повідомила про те, що вона втратила зв'язок зі своїм сином гр. Болотовим А.В., 1976 р.н., який 17 жовтня виїхав з м. Одеса до м. Харкова. Даний факт зареєстровано.

 

ВЗГ ГУМВС України в Луганській області

Последние комментарии