Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 18 жовтня 2014 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 18 жовтня 2014 року

Військові злочини

17 жовтня бойовиками здійснено мінометні та артилерійські обстріли:

- бойовики тричі здійснювали мінометні обстріли з території с. Пришиб, с. Кримське та с. Хороше Слов'яносербського району (у період часу з 14.45 по 15.25, з 16.20 по 16.45, з 16.40 по 16.50) у напрямку блокпосту Національної гвардії України біля с. Сміле Слов'яносербського району. 

- у період часу з 15.10 по 15.15 та з 16.25 по 16.35 з території с. Пришиб Слов'яносербського району у напрямку блокпосту Збройних сил України біля с. Трьохізбенка Слов'яносербського району. 

- у період часу з 15.30 по 16.00 з території с. Кримське Слов'яносербського району було здійснено обстріл з АГС (автоматичний гранатомет на станку) та стрілецької зброї у напрямку блокпосту ЗСУ на перехресті доріг селищ Золоте-Фрунзе Слов'яносербського району. Дані факти зареєстровано. Жертв та постраждалих не має.

17 жовтня у ході проведення АТО 28-річний військовослужбовець отримав поранення.

Убивство

17 жовтня у с. Оборотнівка (Сватівського району) у будинку на вул. Шевченко з тілесними ушкодженнями у вигляді відкритої черепно-мозкової травми голови виявлено труп господарки 1963 р.н. Даний факт був занесений до ЄРДР і кваліфікований за ч.1 ст. 115 КК України. По гарячих слідах працівники карного розшуку у вчиненні вбивства викрили 27-річного сина потерпілої, який 16 жовтня о 16.00 за місцем мешкання, в ході раптово виниклої сварки, три рази вдарив матір сокирою по голові. Проводиться досудове розслідування.

Незаконне заволодіння автотранспортом

17 жовтня до Старобільського райвідділу міліції звернувся 51-річний луганчанин з заявою про те, що у період часу з 19 липня по 12 жовтня з автостоянки, розташованої на вул. Поштова у м. Луганську, невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем «Ford Kuga», д/з АЕ 8072 НА, білого кольору. Даний факт зареєстровано.

17 жовтня до Сватівського райвідділу міліції поштою надійшла заява від чоловіка про те, що в період часу з 11 по 31 серпня за місцем його мешкання у м. Антрациті невідома особа незаконно заволоділа автомобілем «ВАЗ-21099» д/з ВВ 0292 СК, білого кольору, який належить інспекції сільського господарства в Луганській області. Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

ДТП 

17 жовтня до Старобільського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в районі с. Вільхове Станично-Луганського району водій автомобіля «ВАЗ-2104», білого кольору, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з залізобетонним блоком на непрацюючому блокпості, внаслідок чого водій, житель м. Луганська, від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події. Даний факт зареєстровано.

Злочини проти виборчих, трудових та інших особистих прав і свобод людини і громадянина

17 жовтня до Старобільського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на в'їзді в c. Половинкине Старобільського району пострілами з невстановленої зброї було пошкоджено агітаційний білборд одного з кандидатів у народні депутати України. Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

17 жовтня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшло анонімне повідомлення про те, що біля будинку по вул. Гагаріна м. Сєвєродонецька проводять передвиборчу агітацію та пропонують грошову винагороду за голосування на виборах. Даний факт зареєстровано.

Проводиться перевірка.

Того ж дня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшло анонімне повідомлення про те, що біля будинку по проспекту Гвардійському м. Сєвєродонецька проводять передвиборчу агітацію та пропонують грошову винагороду за голосування на виборах. Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

Безвісті зниклі

17 жовтня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції звернувся 33-річний місцевий мешканець з заявою про те, що наприкінці липня він втратив зв’язок зі своїм батьком Михайловим М.О., 1957 р.н., який виїхав на заробітки до м. Москва РФ. Даний факт зареєстровано.

17 жовтня до Сватівського райвідділу міліції звернулася 30-річна жінка з заявою про те, що з 5 вересня час вона втратила зв’язок зі своїм чоловіком Морозом Р.Г., 1984 р.н., який 4 вересня виїхав з м. Запоріжжя до м. Красний Луч. Даний факт зареєстровано. 

17 жовтня до Новоайдарського райвідділу міліції звернулася 34-річна мешканка с. Михайлівка з заявою про те, що 15 жовтня зникла її донька 2000 р.н. У ході проведення пошукових заходів співробітниками кримінальної міліції у справах дітей було встановлено місцезнаходження неповнолітньої. Дівчинка повернена додому.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии