14 жовтня відбулося пленарне засідання 90-ої (позачергової) сесії Сєвєродонецької міської ради

14 жовтня відбулося пленарне засідання 90-ої (позачергової) сесії Сєвєродонецької міської ради VI скликання, більша частина питань якої стосувалася внесення змін до міського бюджету на 2014 рік.

 

Зокрема, видаткову частину спеціального фонду міського бюджету збільшено на 556 315 грн., у тому числі по бюджету розвитку – на цю ж суму.

Ці кошти будуть спрямовані на реконструкцію гуртожитку під багатоквартирний житловий будинок за адресою: вул. Маяковського, 10, придбання необхідного обладнання та дизельних генераторів для багатопрофільної лікарні. 

Також виділено кошти на капітальний ремонт електричних мереж житлового будинку по пр. Гвардійському, 59 та капітальний ремонт житлового будинку №3 по пр. Радянському.

Крім того, за поданнями головних розпорядників коштів буде здійснено перерозподіл раніше передбачених бюджетних асигнувань, за рахунок чого з’являться нові об’єкти капітальних вкладень в соціальній сфері та сфері житлово-комунального господарства і відкоригуються назви по придбанню медичного обладнання у відповідності до необхідності.

До розгляду депутатів було заплановано ще одне внесення змін до міського бюджету, а саме на реконструкцію та ремонт диткомбінату №43.

Згідно з Законом України «Про доступ до публічної інформації» більш детально з рішеннями 90-ої (позачергової) сесії можна ознайомитися на сайті Сєвєродонецької міської ради.

 

Інформація газети «Сєвєродонецькі Вісті»

Последние комментарии