Найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 1 жовтня 2014 року

Найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 1 жовтня 2014 року

Військові злочини

29 вересня біля с. Хороше м. Первомайська вогнепальне поранення обох кінцівок ніг отримав 36-річний військовослужбовець ЗСУ.

29 вересня о 15.30 бойовиками з території м. Алмазна було здійснено артилерійський обстріл (20 пострілів) с. Троїцьке Попаснянського району. 
Поранення отримала місцева мешканка 1954 р.н.
Пошкоджені будівлі Троїцької ЗОШ та будинки по вул. Паризької комуни.
Характер пошкоджень будинків та їх кількість встановлюється. 
Даний факт зареєстровано. Проводиться подальша перевірка.

29 вересня о 09.35 з боку м. Ірміне, яке підконтрольне бойовикам, ними здійснено 15 пострілів у напрямку м. Попасне. Перевіркою встановлено, що внаслідок обстрілу від осколкових поранень загинув місцевий мешканець 1957 р.н. та отримали поранення місцеві мешканці чоловік 1990 р.н. та жінка 1982 р.н.
Пошкоджені:
- будівлі боксів швидкої медичної допомоги
- будівлю магазину «Колос» по вул. Первомайська,83
- будівлю типографії по вул. Первомайська,67
- будівлю та вікна дитячого садку по вул. Кирова,1
- перон залізничного вокзалу
- територія локомотивного депо по вул. Днепровська,1
- територія дистанції путі станції Попасна по вул. Заводській 
- сарай та паркан житлових приміщень по провулку Деповський
- будівлю магазину «Наталі» по провулку Новодеповський, 1-а
- будівлю магазину «Живе пиво» по провулку Новодеповський, 2
- житлові будівлі по вул. Ціолковського,21-а, вул. Заводська,124, вул. Куйбишева,108

Знищені:
- два службові автомобілі медичної швидкої допомоги 
- «ВАЗ-2104», який належить водію швидкої допомоги

Інші злочини проти волі честі та гідності особи
30 вересня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції поштою надійшло колективне звернення трьох жінок, які повідомили про те, що 6 серпня у зоні проведення АТО невідомі особи незаконно позбавили волі їх синів військовослужбовців ЗСУ, яких нібито тримають у полоні у м. Перевальську, Луганської області.
Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження військовослужбовців.

Незаконне заволодіння автотранспортом

30 вересня до Старобільського райвідділу міліції з заявою звернувся чоловік 1978 р.н. і повідомив про те, що у період часу з 29 липня по 1 серпня з подвір’я магазину, що знаходиться у с. Юганівка Станічно-Луганського району, невідомі озброєні особи у камуфльованому одязі незаконно заволоділи автомобілем «ВАЗ-2121», д/з ВВ 17-57 ВХ та кузовом до нього ХТА 212100G0482165. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження автомобіля та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

30 вересня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції з заявою звернувся представник ТОВ «Спецбуд» і повідомив про те, що у період часу з 2 серпня по 30 вересня невідомі особи у камуфльованому одязі, озброєні автоматичною зброєю, які відрекомендувались представниками ЛНР, проникли на територію товариства, яке розташоване за адресою: м. Первомайськ, вул. Воровського, та викрали 6 автомобілів та 4 одиниці спецтехніки підприємства. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження автомобілів та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

30 вересня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції з заявою звернувся представник ТОВ «Шахтобуріння» і повідомив про те, що у серпні поточного року невідомі особи у камуфльованому одязі, озброєні автоматичною зброєю проникли на територію ТОВ «Шахтобуріння», яке розташоване за адресою: м. Первомайськ, вул. Воровського, та викрали 23 автомобіля та 30 одиниць спецтехніки підприємства. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження автомобілів та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

30 вересня до Старобільського райвідділу міліції надійшло повідомлення від двох чоловіків 1987 і 1991 р.н. і повідомили про те, що 11 вересня о 18.30 на блокпосту, розташованому при в’їзді до смт. Слов`яносербська в напрямку м. Луганська, невідомі особи незаконно заволоділи трьома автомобілями «Volkswagen Polo», білого кольору, д/з АА 8492 ОН, д/з АА 6859 МТ та д/з АА 6852 МТ, які належать одному з заявників, а також незаконно позбавили волі трьох водіїв автомобілів та утримували їх до 26 вересня, а після звільнили. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження автомобілів та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

Грабіж

30 вересня до Рубіжанського райвідділу міліції з заявою звернулась місцева мешканка 1992 р.н. і повідомила про те, що о 17.15 невідома особа знаходячись біля автобусної зупинки по вул. Визволителів м. Рубіжне, відкрито шляхом ривку, заволоділа її жіночою сумкою, у якій знаходились гроші та особисті речі. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку і затримання особи, причетної до вчинення грабежу.

Безвісті зниклі

30 вересня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції з заявою звернулась жінка 1976 р.н. і повідомила про те, що з травня поточного року вона втратила зв'язок зі своєю свекрухою Числяк Г.І., 1956 р.н., що мешкає на вул. Крупській, м. Лутугино, Луганської області. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження жінки.

30 вересня до Сватівського райвідділу міліції з заявою звернулась медсестра 5-го відділення Сватівської ОПЛ і повідомила про те, що о 12.30, під час виконання господарчих робіт, з території медичного закладу зник психічно хворий гр. Третьяк В.О., 1963 р.н., який знаходився у лікарні з 29 квітня поточного року. 
Прикмети: на вигляд 55-60 років, зріст 180-185 см, середньої статури, волосся темне, очі карі, обличчя не голене. Був одягнений у ватну фуфайку чорного кольору, штани чорного кольору та на ногах капці темного кольору. 
Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіка.

Інше

30 вересня до Старобільського райвідділу міліції з заявою звернувся голова Старобільської РДА і повідомив про те, що в с. Новоборове Старобільського району був пошкоджений Державний прапор України. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце пригоди встановлено, що в ніч на 30 вересня невідома особа скоїла наругу над Державним прапором України, а саме знищив тканину на прапорі розміром 10х15 см, який був розміщений на будинку культури за адресою: Старобільський район, с. Новоборове, вул. Леніна.

30 вересня до Сватівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від секретаря Сватівської міської ради, яка повідомила про те, що в ніч з 29 на 30 вересня невідомі особи пошкодили пам’ятник В.І. Леніна, що розташований на пл. 50 років Перемоги у м. Сватове. Даний факт зареєстровано. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що пошкоджено нижню частину пам’ятника, внаслідок чого пам’ятник нахилився на бік. У подальшому 30 вересня пам’ятник було демонтовано за рішенням Сватівської міської ради та поміщено на зберігання до краєзнавчого музею м. Сватове.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии