Соціально-інформаційний проект «Школа майбутнього в Сєвєродонецьку»

Соціально-інформаційний проект «Школа майбутнього в Сєвєродонецьку»

Громадський рух «Очищення» ініціює проект і запрошує педагогів міста приєднатися до нього.

Головною метою проекту „Школа майбутнього в Сєвєродонецьку” є поліпшення механізму надання освітніх послуг, випробування інноваційних моделей новітніх закладів.

Провідний напрямок діяльності – пошук, навчання і виховання здібних, обдарованих дітей, здатних самостійно діяти і приймати рішення у нестандартних ситуаціях. Все це вимагає глибокого наукового осмислення змісту діяльності шкіл нового типу, специфіки навчально-виховного процесу в ім’я формування творчої, всебічно розвиненої особистості.

Реформування системи шкільної освіти створює умови для розвитку особистості і творчої самореалізації кожного громадянина України. „Школи майбутнього в Сєвєродонецьку” виховуватимуть покоління людей, здатних ефективно працювати і навчатися протягом життя, справжніх патріотів своєї Батьківщини, здатних оберігати й примножувати цінності національної культури та громадянського суспільства.

Сьогодні майже все, про що мріємо, має шанс втілитися в життя. І це стосується освіти, рівно ж як і шкільництва. Однак будь-який план, спрямований на вдосконалення школи, мусить відштовхуватися від конкретного бачення, навіть якщо воно й потребуватиме постійного оновлення.

 "Школа майбутнього в Свєродонецьку" – проект, який планується розробити разом з вчителями нашого міста, впираючись на досвід провідних спеціалістів в галузі освіти з усього світу.

Ми плануємо завдяки активним вчителям виробити модель та ключові завдання школи майбутнього, обмінятися думками щодо співпраці учнів, батьків, вчителів, влади, громадськості у питаннях створення школи майбутнього.

Нам потрібні зацікавлені своєю справою педагоги, незалежно від віку, статі та досвіду роботи у навчальних закладах міста.

Телефон для довідок та запису в наш творчий колектив: 050-962-90-86 .

Последние комментарии