Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за вихідні станом на 29 вересня 2014 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за вихідні станом на 29 вересня 2014 року

Військові злочини

Під час артобстрілу Луганської ТЕС у місті Щастя, яке мало місце 27 вересня, отримав поранення 45-річний військовослужбовець ЗСУ.

Під час проведення АТО у с. Єкатеринівка Попаснянського району вогнепальне поранення черевної порожнини отримав 47-річний військовослужбовець ЗСУ.

Під час артилерійського обстрілу у с. Фрунзе Слов`яносербського району, яке мало місце 27 вересня, отримав поранення 24-річний військовослужбовець ЗСУ.

Інші злочини проти волі честі та гідності особи

27 вересня до чергової частини з заявою звернулась жінка 1953 р.н. і повідомила про те, що 11 вересня у м. Первомайськ невідомі особи у камуфльованому одязі з автоматичною зброєю незаконно позбавили волі її сина Кривякіна В.В., 1976 р.н. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіка.

27 вересня до Лисичанського міськвідділу міліції надійшла інформація про те, що у червні у районі смт. Металіст озброєний чоловік з символікою «ЛНР» під загрозою застосування зброї, незаконно позбавив волі гр. Попава В.Є., 1959 р.н. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіка.

Незаконне заволодіння автотранспортом

27 вересня до Старобільського райвідділу міліції поштою надійшла заява від подружжя, які повідомили про те, що 11 липня о 16.00 знаходячись на автодорозі сполучення Луганськ - Слов'яносербськ при в'їзді до м. Слов'яносербська невідомі особи під загрозою застосування вогнепальної зброї незаконно заволоділи їх автомобілями «BMW X5», д/з ВВ 0033 ВВ та «Mercedes Benz S 550», д/з ВВ 0029 ВВ. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження автомобілів та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

28 вересня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції з заявою звернувся місцевий мешканець 1995 р.н. і повідомив про те, що у період часу з 1 червня по 27 вересня з території стоянки, розташованої за адресою вул. Богдана Ліщини, м. Сєвєродонецька, невідома особа викрала його автомобіль «ВАЗ-21063», д/з Н 0171ВГ, світло-жовтого кольору. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження автомобіля та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

Грабіж

27 вересня до Попаснянського райвідділу міліції з заявою звернулась пенсіонерка 1940 р.н. і повідомила про те, що о 02.00 двоє невідомих осіб у камуфльованому одязі та масках на обличчі розбивши віконне скло проникли до її будинку (вул. Стєклозаводська, м. Попасна) та під загрозою застосування насильства заволоділи її грошима. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку і затримання осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення.

Тілесні ушкодження

28 вересня до Старобільського райвідділу міліції від чергового ДСНС надійшло повідомлення про те, що 13.00 за адресою: вул. Інтернаціональна, с. Підгорівка Старобільського району стався вибух.
Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що вибух стався у приміщенні флігеля під час необережного поводження зі снарядом від «РПГ-7» неповнолітнім підлітком 1997 р.н. Внаслідок вибуху хлопець отримав тілесні ушкодження у вигляді політравми, контузії, травматичної ампутації правої руки, численних осколкових поранень голови, грудної клітини, живота, верхніх і нижніх кінцівок та в подальшому був госпіталізований до лікарні. З місця події вилучено: фрагмент донної частини детонатора з пострілу «РПГ-7», металеві осколки. Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

Крадіжка

28 вересня до Лисичанського міськвідділу міліції з заявою звернувся настоятель Свято-Митрофанівського храму і повідомив про те, що невідома особа, проникла до будівлі церковної бухгалтерії, розташованої на території храму (вул. К.Маркса, м. Лисичанськ) звідки викрала срібний ланцюжок з хрестом вагою 400 грам. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку і затримання осіб, причетних до скоєння крадіжки.

Вилучення боєприпасів

28 вересня о 20.30 співробітники слідчо-оперативної групи Старобільського РВ у ході огляду присадибної ділянки за місцем мешкання 20-річного чоловіка (вул. Інтернаціональна, с. Підгорівка Старобільського району) виявили та вилучили чотири снаряди від «РПГ-7». Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

Вилучення наркотиків

28 вересня о 17.40 в ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку Новоайдарського райвідділу міліції у будинку за місцем мешкання 55-річного місцевого мешканця у смт. Новоайдар по провулку Гагаріна, виявили та вилучили 150 грам коноплі. Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

Безвісти зниклий

27 вересня до Лисичанського міськвідділу міліції з заявою звернулася місцева мешканка 1964 р.н. і повідомила про те, що 23 липня пішов з дому (м. Лисичанськ, кв. Ленінського Комсомолу) та до теперішнього часу не повернувся її син Трочук Р.С., 1984 р.н. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіка.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии