У місті працюють 152 групи дошкільного виховання

Відділ освіти Сєвєродонецької міської ради оприлюднив інформацію про свою роботу за період з червня по вересень 2014 року.

За цей період відділ працював над вирішенням багатьох важливих задач, серед яких забезпечення організованого закінчення минулого навчального року та своєчасна організація початку 2014–2015 навчального року, контроль за організацією оздоровчої кампанії у 2014 році та підведення підсумків цієї роботи, проведення організаційної роботи з кадрового забезпечення навчальних закладів та методична підготовка педагогів до роботи в умовах Державних стандартів України,організація роботи з підготовки усіх навчальних закладів до осінньо-зимового періоду.

Детальніша інформація стосується дошкільного виховання. За звітній період був здійснений випуск дітей старших груп дошкільних навчальних закладів та відбувся процес формування нових груп. Так, станом на перше вересня, у закладах працює 152 групи, з них 10 – для дітей ясельного віку. Зараз спеціалісти відділу освіти працюють над питанням перепрофілювання з першого жовтня  дошкільних груп у ясельні, на базі ясла-садків №12 та №38.

Усім дітям дошкільного віку (від 3 до 5 років), які стояли на обліку,  протягом літа, були надані місця. Зокрема у молодші групи прийнято 700 дітей. Черги у дошкільні групи, не враховуючи ясельні, на сьогодні у місті не існує. Ясельні ж групи кожного навчального року  перевантажені майже на 70%, що пояснюється високим попитом на них серед батьків.

У відділі освіти наприкінці серпня пройшов основний прийом дітей дошкільного віку з інших міст та селищ Луганської та Донецької  областей. 91 дитина дошкільного віку вже отримала документи до садочків, 66 з них відвідують заклади, 25 дітей ще оформлюють медичні довідки.

Згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 08.04.2014  №236, дитячі навчальні заклади протягом літнього періоду  відповідно до графіку зачинялися для проведення там капітальних та поточних ремонтів. Так за звітній період проведено опресовку системи теплопостачання, виконані заміри опору, замінені бойлери в дитячих садках № 24, 26, проведені поточні ремонти, як то – фарбування стін, ремонт меблів. Велику допомогу у цій справі нам надала батьківська громадськість.

 

Інформація відділу освіти Сєвєродонецької міської ради

Последние комментарии