Про порядок видачі довідки про відсутність заборгованості з податків

Довідка про відсутність заборгованості з податків, зборів видається ДПІ у м. Сєвєродонецьку ГУ МД за встановленою формою  за основним місцем обліку платника податків, який звертається за наданням послуги.  

Довідка видається безоплатно на підставі заяви  платника податків про видачу Довідки. Заява складається з обов’язковим посиланням на відповідний нормативно-правовий акт, що передбачає надання органом доходів і зборів Довідки, та зазначенням найменування підприємства (установи, організації), до якого (якої) Довідку буде подано платником податків.

Строк розгляду заяви платника податків та видачі Довідки або направлення відмови в її наданні становить п’ять робочих днів з дня отримання такої заяви органом доходів і зборів.

Строк, протягом якого Довідка може бути видана, має відповідати визначеному у ній строку дії. За наявності у платника податків податкового боргу органом доходів і зборів готується лист платнику податків (у довільній формі) з вмотивованою відмовою щодо видачі Довідки, який надсилається на адресу платника податків.

Зразок заяви платника та зразок довідки розміщеніна офіційному порталі Державної фіскальної служби sfs.gov.ua у розділі  Головна/Діяльністьдміністративні послуги/Видача довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету.

Последние комментарии