Про оновлення Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій

Державна податкова інспекція у м.Сєвєродонецьку Головного управління Міндоходів у Луганській області повідомила, що наказом Міністерства доходів і зборів України від 03.03.14 №169 внесені зміни до державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій, а саме додано ще 10 моделей.

Загалом користувачам техніки запропоновано 101 модель реєстраторів, які відповідають сучасним вимогам та забезпечують передачу контрольно-звітної інформації до органів Міністерства  доходів і зборів в електронній формі.

Також в ДПІ у м.Сєвєродонецьку нагадали, що звітувати до органів Міндоходів в електронному вигляді користувачі касової техніки почали з 2013 року. Протягом року до Системи зберігання і збору даних РРО Міндоходів були підключені усі суб’єкти господарювання, які використовують касові апарати  при проведенні готівкових розрахунків.

Електронна форма звітування  не лише спростила процедури подання звітності, а й заощадила платникам час та кошти, оскільки вже не потрібно накопичувати велику кількість первинних документів на паперовій стрічці. Крім того, такий формат звітування дозволяє зменшити кількість перевірок у сфері готівкових розрахунків.

З повним переліком реєстраторів розрахункових операцій, які включені до державного реєстру, можна ознайомитися на веб-порталі Міндоходів http:/minrd.gov.ua/dovidniki - - reestri - - perelik/94957. html. 

Последние комментарии