Талановиту молодь Луганщини запрошують взяти участь у студентському Чемпіонаті комп’ютерних талантів «Золотий Байт»

Продовжується реєстрація для участі в студентському Чемпіонаті комп’ютерних талантів «Золотий Байт». Змагання орієнтоване на молодих, талановитих студентів та випускників, які прагнуть реалізувати себе в сфері ІТ-технологій, дизайну та комунікацій. Цього року Чемпіонат виходить на міжнародний рівень і його призовий фонд складає 500 тисяч гривень.

Об этом сообщает Управление молодежи и спорта ЛОГА.

«Золотой Байт» – найбільший в Україні відкритий Чемпіонат для талановитої молоді, яка захоплюється ІТ-технологіями. Він проводиться з 2007 року. Його місія – підтримка комп’ютерних талантів та розвиток ІТ-сфери. Тема конкурсних робіт Чемпіонату «Золотий Байт-2014» - «Сhanging the World» («Змінюючи світ»). 

«Золотий Байт» є некомерційним проектом, участь в ньому безкоштовна для всіх. Учасниками Міжнародного чемпіонату комп’ютерних талантів можуть бути учні шкіл, студенти ВНЗ та випускники 2012-2013 років. Змагання передбачає як одноосібну, так і командну участь (залежно від номінації). 

Етапи Чемпіонату: I етап - заочний (on-line) - з 4 листопада по 25 грудня 2013р.; II етап – регіональний фінал - з 15 січня по 15 лютого 2014р.; III етап – міжнародний фінал (м. Київ) - 22 - 23 березня 2014р. 

Номінації Чемпіонату «Золотий Байт-2014»:
Startup challenge (конкурс програмних проектів).
Networking technology (номінація для системних адміністраторів).
Mobile development (конкурс мобільних додатків).
Game design (конкурс зі створення ігор).
Character design (конкурс зі створення ігрових персонажів).
Web – design (конкурс web-проектів).
Short movie (конкурс короткометражних фільмів).
NoSQL expert (конкурс для використання NoSQL-підходу в проектах).
Junior competition (конкурс для дітей 10-14 років). 

Цього року Чемпіонат набув міжнародний статус, в ньому візьмуть участь Україна, Росія, Білорусь, Казахстан, Литва, Латвія, Естонія та інші країни. Минулого року в Чемпіонаті прийняли участь понад 6000 чоловік. Очікується, що цього року кількість учасників значно зросте. Організатор «Золотого Байту» - Комп’ютерна Академія «ШАГ». 

Уся інформація про умови участі в Чемпіонаті доступна на сайті http://www.goldenbyte.org/ та сторінках проекту в соцмережах:www.facebook.com/GoldenByteInternationalwww.vk.com/goldenbyte, twitter.com/golden_byte

Последние комментарии