Зустріч Петра Чернишина з учнівською молоддю

У четвер, 21 листопада 2013 року відбулася зустріч заступника голови м.Сєвєродонецька Петра Гнатовича Чернишина  з учнівською молоддю.

Зустріч носила формат діалогу і проходила у рамках проекту «Ділові зустрічі», який третій рік поспіль втілює у життя  Сєвєродонецький міський Центр дитячої та юнацької творчості спільно з Сєвєродонецькою міською дитячою організацією «Дивосвіт».

Це зустрічі з керівниками громадських організацій, установ, директорами підприємств, підприємцями, почесними мешканцями нашого міста ти, звичайно, з представниками міської влади.

Активна та допитлива молодь вже зустрічалась з міським головою Валентином Васильовичем Казаковим, секретарем міської ради Андрієм Анатолійовичем Гавриленко, начальником відділу освіти Олегом Валентиновичем Башкатовим.

Цього разу діти мали можливість поспілкуватися із заступником міського голови Петром Гнатовичем Чернишиним. На зустрічі були присутні головний спеціаліст відділу освіти Наталя Вікторівна Гаввіна, директор СМЦДЮТ Ніна Дмитрівна Буряк та, звичайно, учнівська молодь – представники клубу «Діалог» Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості, волонтери СМДО «Дивосвіт», учні навчально-виховних закладів міста.

Спілкуючись з дітьми, Петро Гнатович щиро відповідав на питання, пов’язані з особистим життям та на питання щодо соціально-економічної ситуації у місті. Серед здобутків влади було відмічено збереження мережі позашкільних, культурних та спортивних закладів. Серед локальних успіхів: освітлення багатьох вулиць міста та парадних дверей усіх під’їздів. Також заступний міського голови поділився з учнівською молоддю планами на майбутнє – створити у Сєвєродонецьку сучасний парк відпочинку та відновити  культурно-спортивну мережу Льодового палацу.

Відповідаючи на питання, Петро Ігнатович  пообіцяв розглянути будь-які ініціативи молоді, особливо, стосовно відновленню руху «веселих та кмітливих» серед школярів,  підказав порядок звернення до влади у разі виникнення проблем, в тому числі пов’язаних з розкладом  руху маршрутного таксі. Усім цікаво було узнати про освіту, професійний шлях, життєвий досвід поважного гостя. Наприкінці зустрічі пролунало питання про те, яким повинен стати Сєвєродонецьк через 10 років, на що була така відповідь: «У Сєвєродонецьку мають бути 2 озера, наповнених прозорою водою,  новий парк відпочинку, чисті освітлені вулиці, якісні дороги та тротуари та щасливі мешканці».

Петро Ігнатович подякував за змістовні та цікаві запитання, висловив думку про те, що сьогодні дуже талановита молодь,  яка дивиться на світ трішки інакше, ніж дорослі, але, можливо, саме це допоможе їм збудувати своє життя краще. 

Анастасія Копилова 

Последние комментарии