ПОРЯДОК денний засідання громадської ради при Сєвєродонецькій міській раді

ПОРЯДОК

денний засідання громадської ради

при Сєвєродонецькій міській раді

 

«19» вересня 2013 р.                                                                                           м. Сєвєродонецьк

1.     Про результати обговорення проекту Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні. Доповідає: Попсуй Віра Володимирівна – член Громадської ради, радник міського голови.

2.     Про результати моніторингу освітньої та культурної сфери в місті Сєвєродонецьку на виявлення соціальних індикаторів. Доповідає: Вергун Т.В. – координатор комісії.

3.     Про результати моніторингумолодіжного середовища та спорту в місті Сєвєродонецьку на виявлення найбільш актуальних проблем у молодіжному середовищі та спорті Сєвєродонецька. Доповідає: Копилова А.В. - координатор комісії.

4.     Про результати моніторингу охорони здоров'я та соціального захисту населення в м.Сєвєродонецьку на виявлення найбільш актуальних проблем.
Доповідає: Лукашева Л.В. – координатор комісії.

5.     Про роботу комісії з питань стратегічного планування, розвитку економіки та бюджетної політики громадської ради. Доповідає: Ніжельська О.С. - координатор комісії.

6.     Про внесення питання  підтримки ініціатив інститутів громадянського суспільства, спрямованих на розвиток міста(соціального інвестування) в  «Програму сприяння розвитку громадянського суспільства в Сєвєродонецьку на 2013 – 2014 роки «Діалог заради реформ: прозора влада та активна громада».
Доповідає: Попсуй Віра Володимирівна – член Громадської ради, радник міського голови.

7. Про увічнення пам’яті видатних подій та особистостей у місті Сєвєродонецьку. Доповідає: Попсуй Віра Володимирівна – член Громадської ради, радник міського голови.

Последние комментарии