Промисловість Луганська

За січень–травень 2013р. підприємствами міста реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 7058,6 млн.грн. У структурі реалізації найбільша питома вага (50,5%) припадала на підприємства з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря.

Продукція переробної промисловості складала 48,9% обсягів всієї реалізованої промислової продукції, з якої найбільша частка припадала на продукцію підприємств машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устатковання (23,8%), виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (10,2%), металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім виробництва машин і устатковання (6,5%).

На долю підприємств добувної промисловості і розроблення кар’єрів приходилося 0,3% від загального обсягу реалізованої промислової продукції міста.

У загальному обсязі реалізованої промислової продукції області частка м.Луганська складає 24,3%. За розміром цього показника серед інших регіонів нашої області м.Луганськ займає 2 місце після м.Алчевська.

 

Повідомлення Головного управління статистики у Луганській області

Последние комментарии