Робота з виборцями ведеться

18 червня у залі засідань виконкому відбулось чергове засідання міської Координаційної групи із забезпечення сприянню діяльності відділу ведення Держреєстру виборців. Члени групи підбивали підсумки своєї роботи з уточнення електронної бази даних Державного реєстру за останні чотири місяці.

Спеціалісти Управління юстиції та суду, міськвідділу міграційної служби, управлінь праці й соціального захисту населення та охорони здоров'я, представники терцентру соціального обслуговування громадян та борівської і сиротинської селищних рад складають міську Координаційну групу із забезпечення сприянню діяльності відділу ведення Держреєстру виборців. Щомісяця вони виконують великий обсяг робіт з уточнення статистичних даних. 18 червня Координаційна група, очолювана секретарем міськради Андрієм Гавриленком, провела чергове засідання, де підбивались підсумки за останні чотири місяці.

За період з березня по червень координаційною групою було внесено чимало корректив до електронної бази даних Державного реєстру виборців. Його за вказаний час поповнили 263 молоді особи, яким виповнилося 18 років, в той же час загальна кількість виборців зменшилася майже на 600 — саме стільки громадян померло. До числа громадян, які мають відмітку “нездатний самостійно пересуватись” додалось ще 56 сєвєродончан, які голосуватимуть на дому. Ці та інші нові дані, як-то зміна прізвища чи адреси, реєстрація чи зняття з неї осіб в нашій автономній територіальній одиниці, будуть введені до єдиної інформаційної бази України.

Таку ж плідну роботу намітила Координаційна група й надалі. Достеменно перевірятимуть громадян 1923-1940 років народження на предмет необхідності присвоєння їм статусу “нездатний самостійно пересуватись”, активізують роботу щодо звіряння адрес виборців, особливо в селищній місцевості, а також посилять контроль з чіткого дотримання форм та термінів у подачі відомостей періодичного оновлення, за якими вносяться зміни в персональні данні Держреєстру виборців.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии