Історія сьогодення

Профспілковий комітет ПрАТ “Сєвєродонецьке об’єднання Азот” відзначив чималу дату — 65 років з дня заснування. Протягом цих років профспілка зарекомендувала себе як міцна, активно діюча структура, що може захистити інтереси людини праці. З нагоди свята в Палаці культури хіміків відбулись урочистості.

26 квітня в Палаці культури хіміків було людно. Привід тому чималий — святкування 65-річчя профспілкового комітету ПрАТ “Сєвєродонецьке об’єднання Азот”. Можна стверджувати, що і підприємство і його профспілка — єдиний організм, а не окремі структури — майже весь колектив Азоту входить до цієї згуртованої команди. Першим чином урочистості розпочались із вшанування людей, які були засновниками осередку однодумців.

Привітати ювілярів прибули почесні гості: адміністрація містоутворюючого підприємства, народний депутат України Олексій Кунченко, представники міської влади, обласні профспілкові діячі, делегати підприємств-партнерів. Майже всі вони — пройшли школу азотівської профспілки, і завдячують їй своєю цілеспрямованістю, умінням грамотно керувати та в стислі строки досягати наміченого.

Народний депутат України Олексій Кунченко з великою теплотою згадав часи, коли він займався профспілковою роботою на Азоті. Цій діяльності він присвятив більше 10-и років.

Благодійний фонд «Заради майбутнього», засновником якого є Олексій Петрович, підготував подарунки для ветеранів праці та профспілкового руху хімічного гіганту. Грамоти та грошові премії від фонду отримали: Галина Дробишева, Марія Агафонова, Галина Ліннік, Борис Артьомов та Григорій Єлєнко.

Цінні подарунки та грамоти від Сєвєродонецького об’єднання Азот вручили працівникам профспілкового руху, які присвятили цій роботі більше 15 років. Привітання від міського голови Валентина Казакова та депутатського корпусу передав присутнім секретар міськради Андрій Гавриленко.

Заступник міського голови, депутат обласної ради Володимир Кравченко відзначив, що тісна співпраця адміністрації та профспілки підприємства — явище неординарне, але саме така згуртованість допомагає створити надійну базу соціальних гарантій для працівників та їхніх сімей.

Кожен рік перед організацією встають нові завдання і цілі, вирішуються нові проблеми, причому успішно. Це говорить про те, що людям не байдуже, як і чим живе підприємство, адже згуртований колектив — запорука стабільності.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии