Молодь за здоровий спосіб життя

Молодь за здоровий спосіб життя - довести цей факт сєвєродонецькі хлопці та дівчата вирішили діями,а не словами. 28 квітня відбувся масовий забіг вулицями міста на 4, 5 км. Захід поставив за мету залучення молоді до спорту й активних видів відпочинку. До пробіжки долучилося майже 150 бажаючих.

У неділю, 28 квітня, біля Міського Палацу культури зібралась строката юрба молодих і спортивних хлопців та дівчат. А згуртувала всіх міська пробіжка - захід, направлений на залучення сєвєродончан до здорового способу життя. Масовий забіг на 4 з половиною км повинен стати наочним прикладом.

Масова пробіжка проводиться в Сєвєродонецьку вже втретє. Ідея організації подібних заходів належить Неформальному Сєвєродонецькому молодіжному руху за Здоровий Спосіб Життя.

Втілили у життя ініціативу молоді міська влада та громадські оргіназації міста “Сєвєродонецька молодіжна рада”, “Молоді регіони ” та “Клуб любителів альпінізму та скелелазіння ”. Свою підтримку надав і благодійний фонд Олексія Кунченка “Заради майбутнього”.

Стартували від Міського палацу культури. Подальший маршрут - площа Радянська, озеро Паркове, далі вулицями Сметаніна і Жовтневою. Але спочатку - інструктаж з правил поведінки на проїзній частині і обов’язкова розминка.

Фінішували бігуни на спортивному майданчику середньої ї школи №1. Після невеликого відпочинку від марафону, тут влаштували спортивне свято з конкурсами і подарунками від благодійного фонду “Заради майбутнього”, а також показовими виступами представників вуличного виду спорту- воркауту. Кожен учасник конкурсної програми отримав свій приз. Переможених не було, адже якщо ти вибрав спорт- ти вже в апріорі переможець.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии