Триває акція з благоустрою “За чисте довкілля”

З 1 квітня по 31 травня у Сєвєродонецьку проводиться щорічна Всеукарїнська акція з благоустрою “За чисте довкілля.” 20 квітня відбудеться загальноміський суботник до “Дня довкілля.” Керівництво міста запрошує городян взяти найактивіншу участь у весняних заходах з упорядкування вулиць, придорожніх лісосмуг, прибудинкових територій, скверів, зелених зон навколо міських озер тощо. Закликали жителів Луганщини брати активну участь у Всеукраїніській акції і в області.

З 1 квітня у Сєвєродонецьку стартувала щорічна Всеукарїнська акція з благоустрою “За чисте довкілля.” Керівництво міста запрошує городян взяти найактивіншу участь у весняних заходах з упорядкування вулиць, придорожніх лісосмуг, прибудинкових територій, скверів, зелених зон навколо міських озер тощо. Звісно ж найбільший фронт роботи у комунальних служб міста. Вже завершено очищення вулиць Сєвєродонецька від піску. Наразі комунальники активно включилися в прибирання загальноміських територій: скверів, зелених зон навколо озер тощо.

До упорядкуванні території Сєвєродонецька також запрошуються керівники та колективи підприємств, організацій, установ всіх форм власності. Дехто вже почав роботу на відведеній ділянці. Весняні заходи з упорядкування території Сєвєродонецька триватимуть до 31 травня, а 20 квітня відбудеться загальноміський суботник. Активно залучатися до акції мешканців Луганщини закликають і в області. Оголошено про проведення конкурсу на кращий санітарний стан. Перший етап конкурсу проходить на рівні районів та міст обласного значення, після чого переможці візьмуть участь на обласному конкурсі.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии