У Луганській області розпочинається акція «За чисте довкілля»

Державна екологічна інспекція у Луганській області закликає всіх мешканців області взяти активну участь у щорічній Всеукраїнській акції з благоустрою «За чисте довкілля» та дні благоустрою територій населених пунктів.

День навколишнього середовища відзначається в Україні щорічно у третю суботу квітня з 1998 року згідно з Указом Президента України «Про День довкілля» № 855/98. Цього дня громадські організації проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань. Під час цієї акції на території області буде проводитися ліквідація несанкціонованих звалищ, прибирання прибудинкових територій, парків, братських могил, дитячих і спортивних майданчиків.
 
Напередодні Дня довкілля, а також травневих свят, закликаємо вийти на суботники, прибрати сміття, висадити дерева, кущі, квіти, упорядкувати газони. Це наші міста, давайте зробимо їх чистішими та гарнішими! Тільки спільними зусиллями і спільною відповідальністю ми зробимо наш край чистим, квітучим і неповторним!

Последние комментарии