Питання благоустрою міста й регіону на контролі

14 березня відбулась позачергва сесія міськради, за участю народного депутата України від Партії регіонів Олексія Кунченка. По завершенню роботи сесії Олексій Птрович розповів депутатському корпусу, які питання благоустрою Сєвєродонецька й регіону просуваються зараз у вищих ешелонах влади.

Присутній на засіданні міської ради народний депутат України Олексій Кунченко розповів депутатам, які саме питання благоустрою Сєвєродонецька й регіону, просуваються зараз у вищих ешелонах влади. Робота ведеться, не зважаючи на сьогоднішні проблеми у Верховній Раді.

Олексій Кунченко, народний депутат України від Партії регіонів:

“Я должен отметить, что работаете вы лучше, чем в Верховном Совете, более оперативно. Сегодня сессия Верховного Совета явно буксует — патовая ситуация — и когда она заработает и как она заработает трудно ответить на сегодняшний день. То, что вы видите на сегодняшний день — вы видите внешнюю часть этих проблем, а внутренняя часть — она гораздо глубже. И, я думаю, что будет вынесен какой-то пакет, возможно будет принят закон за нарушение работы другим депутатам, за блокирование трибуны ответственность и т.д. Поэтому сегодня весь этот пакет нарабатывается.

Сегодня говорить о работе Верховного Совета не представляется возможным. Сегодня проблем очень много, так сказать, животрепещущих вопросов, которые надо решать для жителей, для граждан нашей страны. Но, к сожалению, все тормозиться сегодня и где, и под каким предлогом. Я думаю, что уже европейское сообщество начинает реагировать, к оппозиции в том числе. Будем надеяться, что все-таки будут найдены какие-то выходы из положении и Верховный Совет заработает в ближайшее время.”

Олексій Кунченко розповів депутатам, які саме питання благоустрою Сєвєродонецька й регіону, просуваються зараз у вищих ешелонах влади. Робота ведеться, не зважаючи на сьогоднішні проблеми у Верховній Раді. Зокрема шукають способи вирішення таких проблем як відновлення автошляхів сполученням Лисичанськ-Артемівськ та Сиротино-Лисичанськ, що вздовж колишнього Лисичанского содового заводу, а також ремонту дороги и мосту, що в напрямку від виробництва Аміаку до залізничного вокзалу. З цими питаннями вже зверталися до міністра фінансів та міністра інфраструктури, піднімуть їх і на зустрічі з Прем'єр-міністром Азаровим. Не залишається поза увагою і ще одне питання, передане народному депутату міським головою Сєвєродонецька Валентином Казаковим, стосовно додаткового фінансування диткомбінату №43 в обсязі 5 мільйонів гривень. Незабаром очікується зустріч і з акціонером містоутворюючого підприємства ПрАТ “Сєвєродонецьке об'єднання АЗОТ” Дмитром Фірташем. Олексій Кунченко зазначив, що завжди готовий до співпраці і з депутатським корпусом міськради, і з місцевими підприємцями, причому, як в питаннях законотворчої діяльності, так і в проектах Благодійного фонду “Заради майбутнього”.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии