Сєвєродонецька громадська організація взяла участь у Всеукраїнському жіночому форумі

З давніх-давен жінка в суспільстві виконувала надзвичайно важливу і відповідальну роль – вона була берегинею родинного затишку та сімейних традицій. Нині представниці прекрасної статі впевнено освоюють нові для себе види діяльності, а в деяких посідають і чільне місце. Сьогодні практично немає такої сфери, де б не працювали жінки. Зростає роль жінки і в суспільно-політичному житті Сєвєродонецька. Так нещодавно у нашому місті була створена нова жіноча громадська організація “Жінки за життя”. Очолила її Світлана Потаніна, начальник управління державної казначейської служби України у Сєвєродонецьку. Активні жінки вже здобувають досвід у своїх колег, при чому зі всієї України. 1 березня їх запросили Всеукраїнський Форум жінок під назвою "Жінка-лідер в українському суспільстві", що відбувся у Житомирі.

Пройшли ті домостроївські часи, коли жінка могла лише займатися домашнім господарством. Сьогодні представниці прекрасної статі займають активну життєву і громадську позицію. Зростає роль жінки і в суспільно-політичному житті Сєвєродонецька. Так нещодавно у нашому місті була створена нова жіноча громадська організація “Жінки за життя”. Її очільниця, Світлана Потаніна, начальник управління державної казначейської служби України у Сєвєродонецьку, говорить, що до складу організації увійшли активні жінки. Вони досягли вже певних успіхів у житті і хочуть зробити особистий внесок у розвиток міста.

Громадська організація “Жінки за життя” вже збагатила свій досвід, відвідавши Всеукраїнський Форум під назвою "Жінка-лідер в українському суспільстві", що відбувся у Житомирі. На форум прибули делегації із 18 областей України. У роботі взяли участь відомі постаті: народний депутат України , радник Президента України Ганна Герман; радник Прем’єр-міністра України, голова Всеукраїнського фонду «Надії і Добра» – Валентина Довженко; перший заступник Національної ради жінок – Валентина Семенюк-Самсоненко та інші.Луганську область представляли 4 міста. В їх числі і Сєвєродонецьк.

Звісно, форум неабияк надихнув для подальших планів. А їх громадська організація має чимало.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии