Зі святами мужності та жіночності привітали членів міського товариства інвалідів “Надія”

Для міського товариства інвалідів “Надія” вже стало доброю традицією напередодні 8-го березня влаштовувати святкові зустрічі. Під час чергової такої зустрічі поздоровлення отримали всі члени товариства. Чоловіків вітали з минулим Днем Захисника Вітчизни, ну а представниць прекрасної статі — з Міжнародним жіночим днем. Виказати теплі слова “надіївцям” завітали представники міської влади, отримали члени товариства також привітання та подарунки від народного депутата України Олексія Кунченка.

Міське товариство інвалідів “Надія” нині об'єднує 217 чоловік. У нашому місті ці люди з особливими потребами завжди можуть розраховувати на підтримку небайдужих людей, і таких у нашому місті чимало,—говорить голова товариства Валентина Злиднєва. Свята в товаристві відзначають весело, завжди в колі друзів.

На подвійне свято до товариства, звісно ж не з пустими руками, прийшли представники міської влади: заступник міського голови Сергій Терьошин та секретар міськради Андрій Гавриленко. Вони з радістю виконали також почесну місію нагородження. Так подяками від імені міського голови Валентина Казакова за активну участь у житті товарисвта та з нагоди 8-го березня було відзначено десятьох членів товариства.

Отримали подарунки усі “надіївці” і від незмінного свого помічника — благодійного фонду народного депутата України Олексія Кунченка “Заради майбутнього”. З вдячністю за підтримку Валентина Злиднєва передала нардепу лист-подяку від усього товариства.

Міські громадські організації “Сєвєродонецька агенція розвитку громади”, Товариства Червоного Хреста, представники бізнесу також не залишились осторонь свята. Приїхали також гості з Луганська. Голова обласної організації товариства інвалідів Наталія Гордєєва вручила Валентині Злиднєвій Почесну грамоту Всеукраїнської організації інвалідів “Союз організацій інвалідів України.” Гостя з Луганська зазначила, що саме Сєвєродонецька організація інвалідів є однією з найбільш потужних та активних в області.

Самі ж члени товариства також підготували подарунки. Жодна жінка присутня у залі не залишилась без квітів. А для чотирнадцятьох “надіївців” поважного віку підготували пам'ятні подарунки.

Що ж стосується творчих сюрпризів, то їх для чоловіків та жінок товариства підготували солісти та колективи Палацу культури “Хіміків.” Є серед членів товариства і свої таланти. Зворушили усіх пісні у виконанні Світлани Кучеренко, яку заслужено називають золотим голосом товариства.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии