В Луганську нагородили переможців XІX обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт

24 лютого 2013 року в актовій залі комунального закладу «Луганський навчально-виховний комплекс, спеціалізована школа І ступеня-гімназія № 42» відбулося урочисте закриття XІX обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт та нагородження переможців.

Про це повідомляє Управління молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації.

Зі сцени лунали імена тих учнів, які з гідністю довели, що їх знання є ґрунтовними, а наукові дослідження є хоч внеском у справжню науку.

66 учнів Луганської обласної малої академії наук учнівської молоді посіли призові місця у 57 секціях 12 наукових відділень.

Призерів та переможців конкурсу, а також їх наукових керівників привітали та поздоровили Віктор Яриш – заступник директора, начальник управління молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Луганської обласної держадміністрації, Ігор Михальський - голова журі наукового відділення історії, доктор історичних наук, професор, завідувач кафедри політології та правознавства Луганського національного університету імені Тараса Шевченка та Євген Письменський – голова журі наукового відділення філософії та суспільствознавства, кандидат юридичних наук, начальник кафедри кримінального права Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О.Дідоренка.

Незабаром, у березні-квітні 2013 року, делегація з 36 учнів, до складу якої увійшли кращі манівці з наукових філій та товариств Луганська, Лисичанська, Свердловська, Сєвєродонецька, Стаханова, Первомайська, Кіровська, Кремінського та Слов’яносербського районів, представлятимуть власні дослідження на Всеукраїнському етапі конкурсу в Києві.

Последние комментарии