Підбито підсумки міського конкурсу юних поетів “Джерельце”

Завершальний етап міського конкурсу юних поетів “Джерельце” імені Йосипа Курлата відбувся 7 лютого у Сєвєродонецькому міському Центрі дитячої та юнацької творчості. Саме там зустрічали юних учасників представники міського відділу освіти, культурно-просвітницької спільноти “Содружество” та міського творчого літературного об'єднання “Обрій”. Вони й нагородили кращих юних поетів Сєвєродонецька.

Вже в п'ятнадцяте у Сєвєродонецьку проходить міський конкурс юних поетів “Джерельце”. Традиційно у ньому брали участь всі бажаючі віком від 6 до 17 років. Фінал конкурсу відбувся 7 лютого у Сєвєродонецькому міському центрі дитячої та юнацької творчості.

На заході лунали вірші як учасників “Джерельця”, так і випускників цього конкурсу: Ріми Табунщикової та Анастасії Панаріної. Дарували свої пісні всім присутнім й вихованці гуртка “Авторська пісня” Сєвєродонецького міського центру дитячої та юнацької творчості.

Кращими з кращих у молодшій та середній вікових категоріях виявилися вірші учениць 15 школи Валерії Борис та Маріки Берізде, у старшій — Неллі Семиряжко (ліцей) та Валерії Лінницької (школа№8).

Привітали дітей з перемогою грамотами та подарунками представники літературного об'єднання “Обрій”, культурно-просвітницької спільноти “Содружество”, а також представники приватних підприємств нашого міста, яким не байдужа доля конкурсу.

Вірші, які стали переможними, будуть представлені на конкурсах “Солов'їні далі”, “Голоси юних”, а також на Всеукраїнському фестивалі дитячої поезії імені Йосипа Курлата, який відбудеться в Сєвєродонецьку в жовтні.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии