ХІХ обласний конкурс науково-дослідницьких учнівських робіт

23 січня 2013 року розпочався традиційний конкурс-захист науково-дослідницьких та науково-технічних робіт учнів Луганської обласної малої академії наук учнівської молоді. На цьогорічний XIX обласний конкурс-захист з 12 міст та 12 районів нашої області до 12 наукових відділень було надано 289 науково-дослідницьких робіт.

Повідомляє управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації.

Конкурс проходить у три етапи: рецензування, іспит із базової дисципліни та безпосередньо захист наукових робіт.

10 лютого учасників конкурсу гостинно прийматиме один з наймолодших університетів Луганщини – Луганський державний університет внутрішніх справ імені Е.О.Дідоренка. На урочистому відкритті інтелектуальну еліту області вітатимуть представники Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Луганської обласної держадміністрації та ректорату університету.

У цьому році більш ніж 70 провідних викладачів, доцентів, професорів з Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля, Луганського національного аграрного університету, Луганського державного медичного університету, Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О.Дідоренка, Луганської державної академії культури і мистецтв залучені до конкурсу в якості рецензентів та членів журі на захисті робіт 17 лютого 2013 року.

24 лютого 2013 року планується нагородження переможців конкурсу дипломами Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації та цінними подарунками. Кращі з переможців представлятимуть Луганщину в Києві на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу, що відбудеться у березні-квітні 2013 року.

Последние комментарии