Бізнес має бути соціально відповідальним

Меценатство і благодійність є моральними орієнтирами для життя сучасного суспільства, і насамперед підприємців. Подібний приклад соціальної відповідальності показав супермаркет “Велика кишеня”, який подарував іграшки дитсадку №22.

Кожна дитина скаже — багато іграшок не буває. Дитячий садочок №22 “Лелека”, який відкрився восени, матеріально та технічно укомплектований, але забавок замало. Допоміг у вирішенні цієї проблеми супермаркет “Велика кишеня”. З почесною благодійною місією вручення подарунків до малечі прибула керуюча супермаркетом у Сєвєродонецьку Тетяна Мохначова разом із заступником міського голови Сергієм Терьошиним. Малюки із захопленням розглядали яскраві пакунки з дитячими скарбами: іграшкові перукарні, ляльки та набори для виготовлення прикрас одразу зацікавили дівчаток, автомобільні набори та іграшкові динозаври захопили увагу хлопчиків. У відповідь гостя отримала заслужену подяку від дітей.

За словами Тетяни Мохначової дарувати подарунки, як виявилось, справа дуже відповідальна і хвилююча.Вона висловила сподівання, що подарунки сподобаються дітям і принесуть їм користь. Сергій Терьошин у свою чергу відзначив, що міська влада впевнено налаштована на ліквідацію черг до дошкільних навчальних закладів, що підтверджує будівництво 22 дитсадка та відкриття додаткових груп у 26-му.

Заступник міського голови Сергій Терьошин закликав інших підприємців, проявити благодійні ініціативи і поповнити дитсадки іграми для розвитку, цікавими книжками, музичними інструментами та спортінвентарем.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии