Сєвєродонецькому МАУПу — 15 років

Сєвєродонецькому інституту МАУП виповнилося 15 років. Інститут є навчальним підрозділом Київської Міжрегіональної Академії управління персоналом і був заснований у 1997 році за сприяння виконкому міської ради ініціативною групою учених. На теперішній час Сєверодонецький інститут МАУП готує спеціалістів вже за багатьма спеціальностями.

Директор інституту, доцент кафедри фундаментальної підготовки Генадій Іванов у привітальному слові на святкових зборах нагадав основні етапи розвитку інституту, його структуру, мету й завдання діяльності інституту. Інститут – це, перш за все, ті люди, які щоденно своєю працею допомагають його розвитку — викладачі, працівники бібліотеки, бухгалтерії.

За професіоналізм та особистий внесок у підготовку високоякісних спеціалістів Грамотами Сєвєродонецької міської ради було нагороджено: Генадія Іванова, Анатолія Журбу, Лідію Журомську та В'ячеслава Мачулу.

Прийшли привітання та нагороди й з Києва, з Міжрегіональної Академії управління персоналом. Так, почесні грамоти отримали Анатолій Журба, Ірина Дурнєва, Ірина Чередниченко та Світлана Тельна. Також цього дня інститут отримав привітання й від своїх випускників, присутніх на святі.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии