У МАУПі підвели підсумки конкурсу науково-дослідних робіт

7 грудня відбулося підведення підсумків конкурсу наукових-дослідних робіт учнів, студентів, аспірантів і молодих вчених “Суспільство і держава”. Підбиття підсумків конкурсу приурочили до дати відкриття Сєвєродонецького інституту Міжрегіональної Академії управління персоналом, якому у цьому році виповнилося 15 років.

15 років тому було відкрито Сєвєродонецький інститут Міжрегіональної Академії управління персоналом. Статус інституту, де сьогодні навчаються студенти денної та заочної форм навчання, заклад отримав у 2006 році. В ювілейний рік в інституті відбувся вже 13-й щорічний конкурс науково-дослідних робіт. А другий рік поспіль до участі у ньому залучаються не лише студенти різних форм навчання, а і школярі.

У конкурсі наукових робіт цього року участь взяли більше 50-ти чоловік з різних навчальних закладів не лише Сєвєродонецька, а і України в цілому. На підбиття підсумків зібрались всі, хто причетний до проведення конкурсу. Зокрема і представники міської влади, які виступили також у ролі членів організаційного комітету.

Директор інституту Геннадій Іванов відзначив, що всі конференції чи конкурси, які проводились в інституті не обходилися без підтримки сєвєродонецької міської ради на чолі з Валентином Казаковим, який є також доктором технічних наук і у цьому році очолив організаційний комітет конкурсу. А той факт, що участь у конкурсі взяли також і учні СЗШ, — заслуга начальника міського відділу освіти Олега Башкатова.

Було також відзначено, що найбільшу кількість робіт у цьому році представлено у секції “Сучасні проблеми психології та педагогіки”. Так третє місце у цій секції отримала студентка СІ МАУП Інна Обєдкова. А от студент цього ж навчального закладу Артур Баграмян третє місце посів у секції “Правові проблеми сучасного українського суспільства”. Друге місце у секції “Історичні та філософські аспекти розвитку українського народу” у учня школи №6 Руслана Онощенко, у студента СІ МАУП Дмитра Павленка у секції “Правові проблеми сучасного українського суспільства” та учня багатопрофільного ліцею Михайла Лук'янова у секції “Сучасні проблеми психології та педагогіки”. Переможцями конкурсу на кращу науково-дослідну роботу стали студентка СІ МАУП Ольга Плужник у секції “Сучасні проблеми психології та педагогіки”, учениця СЗШ №6 Яна Хлопотова у секції “Історичні та філософські аспекти розвитку українського народу” та студент СІ МАУП Олександр Сєдов у секції “Правові проблеми сучасного українського суспільства”.

Усі переможці та призери були відзначені дипломами та цінними подарунками. Від імені міського голови переможців та призерів конкурсу привітав заступник голови Сергій Терьошин.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии