Альтруїсти: вони ж доброчинці, добровольці або волонтери

Найактивніші і самовіддані волонтерскій справі сєвєродончани отримали свої заслужені нагороди. Урочистості з нагоди Міжнародного Дня волонтера відбулися 5 грудня у навчальному корпусі Сєвєродонецького технологічного інституту СНУ ім. В.Даля.

Відзнаки отримали 75 волонтерів навчальних закладів усіх рівнів та 9 волонтерских загонів.

Також під час заходу були нагороджені учасники і переможці Всеукраїнського конкурсу творів-есе на тему “Українські вибори очима учнівської та студентської молоді”. Кращими з Сєвєродонецька були названі твори Ганни Лукіної, Валерії Нідченко та Тетяни Крикуненко.

Ініціатором святкування Міжнародного дня волонтерів виступила Луганська обласна громадська організація Бізнес-клуб “Європейський вибір”. Волонтерство — це добровільна безкорислива участь у житті суспільства, яка сприяє покращенню якості життя, соціальному розвитку. В нашому місті волонтерські загони існують майже в усіх навчальних закладах. І головне, що знаходиться велика кількість людей бажаючих вступи в ряди добровольців. Святкування цього дня стало традиційним і у Сєвєродонецьку відзначається вже вп’яте.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии