Буде ще один дитсадочок

Чергове засідання виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради відбулося 30 жовтня. Порядок денний містив більше 30 питань. З усіх прийняті відповідні рішення.

Зокрема членами виконкому внесено зміни до Плану  діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2012 рік.

Прийнято рішення надати ТОВ «МАРКХІМ» містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки для реконструкції будівлі комунального дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу №9 «Орлятко» за адресою: вул. Федоренка, 29.

На засіданні прийнято рішення провести приписку до призовної дільниці у 2013 році юнаків 1996 року народження. Строк роботи комісії з питань приписки установлено з 9 січня до 29 березня 2013 р.

Одне з питань стосувалося підсумків відбору кандидатів до військово-навчальних закладів з числа цивільної молоді у 2012 році та завдання на 2013 рік. Виконком прийняв рішення вважати підсумки відбору задовільними. Комісію з відбору кандидатів до військових навчальних закладів, склад якої затверджено на засіданні, очолює перший заступник міського голови Сергій Дядик.

Члени виконкому взяли до відома інформацію про стан заборгованості з виплати заробітної платні на підприємствах м. Сєвєродонецька за 9 місяців 2012 р. Для визначення шляхів ліквідації заборгованості відповідною комісією проведено 10 засідань, на яких заслухані звіти керівників та головних бухгалтерів підприємств. Управлінням праці та соціального захисту населення перевірено 88 підприємств щодо додержання законодавства про оплату праці. Рішенням виконкому з цього питання рекомендовано керівникам підприємств міста незалежно від форм власності не допускати зростання заборгованості з виплати заробітної плати, складати графіки щодо її погашення та дотримуватись їх виконання.

Серед іншого розглянуті й прийняті рішення про постановку громадян на квартирний облік та до черги на одержання жилої площі у гуртожитках, надання жилої площі у гуртожитках, про захист прав малолітніх, встановлення режиму роботи та оформлення права власності на деякі об’єкти, про дозвіл житлосервісу на перепланування кімнати гуртожитку тощо.

 

Інформація прес-служби Сєвєродонецької міської ради

Последние комментарии