Епідемічний поріг з захворюваності на ГРВІ не перевищено на жодній адміністративній території області

За даними епідеміологічного аналізу, показник захворюваності на гострі кишкові інфекції (ГКІ) населення області за 43тиждень 2012 року нижчий середнього багаторічного обласного показника (6,3) на 14,3%і складає 5,4 випадку на 100 тисяч населення (захворіла 121 особа). Незначне перевищення регіональних середніх багаторічних показників захворюваності на ГКІ зареєстровано в мм. Луганську, Брянці та Перевальському районі,  епідеміологічний зв'язок між  захворюваннями відсутній. В осередках санепідслужбою проведені заходи щодо попередження виникнення епідемічних ускладнень.

Тижневий показник захворюваності на вірусні гепатити (ВГ) згідно первинних термінових повідомлень нижчий середнього багаторічного обласного показника (0,7) і складає 0,2випадку на 100 тисяч населення. Всього з попереднім діагнозом «Вірусний гепатит» госпіталізовано 4 особи.

За даними оперативного епідеміологічного аналізу захворюваність на вітряну віспу та скарлатину реєструється на рівні середнього багаторічного показника, санітарно-епідеміологічною службою введені обмежувальні заходи у 12 групах дитячих дошкільних закладів та перших-других класах 2 шкіл.

Епідемічний поріг з захворюваності на ГРВІ не перевищено на жодній адміністративній території області, всього за тиждень захворіло 9 766 осіб, діагнозів «грип» не зареєстровано.

 

Джерело: СЭС

Последние комментарии