СЗШ №14 відсвяткувала 25-ий День народження

25 років з дня заснувння відзначила середня загальноосвітня школа №14. Свято зібрало чимало гостей: вчителів, нинішніх учнів і колишніх випускників. Лунали вітання, пісні на честь улюбленої школи, не обійшлося і без церемонії нагородження.

У 1987 році 14 середня загальноосвітня школа вперше відкрила двері для учнів. З того моменту пройшло вже 25 років, за цей час шкільні коридори бачили багато дітвори, а з її дверей вийшов не один випуск. День народження школи педагогічний склад і учні відзначили 4 жовтня.

Святкування символічно почалося з першого дзвоника. 25 років тому його давав Антон Гречішкін, а в день святкування це зробила вже його донька - Олександра. Наступність поколінь- вже добра традиція. Серед запрошених гостей був, і один з перших випускників школи, а зараз секретар міської ради Андрій Гавриленко, який добрими словами згадував роки навчання і своїх учителів. Від міської влади він подарував школі оргтехніку - ксерокс і сканер.

Шкільний ювілей відбувся напередодні Дня Вчителя. Тому вітання лунали не тільки на честь самої школи, а її вчителів. За високий професіоналізм, сумлінну працю, успіхи у навчанні і вихованні підростаючого покоління та з нагоди 25-річчя школи грамотами виконавчого комітету були нагородженні: вчитель історії Анатолій Дмитрович Луконін, вчитель математики Ніна Павлівна Свєколкіна та заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель географії Ольга В’ячеславівна Сєвєріна.

Інші представники педагогічного складу були нагороджені грамотами відділу освіти та відзнаками від школи.

Зараз 14-та школа нараховує 706 учнів, які мають успіхи в спорті, перемагають на олімпіадах з фізики і математики, беруть участь у громадських заходах. До педагогічного складу входять 51 вчитель, 22 з яких вищої категорії. Школі тільки 25, тож попереду ще багато ювілеїв, учнів і перемог.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии