Чергове засідання виконкому від 2 жовтня

Більше тридцяти питань було розглянуто на засіданні виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради, що відбулося 2 жовтня. З усіх прийняті відповідні рішення.

Членами виконкому затверджено План роботи виконавчих органів міськради на IV квартал 2012 року, також затверджено акт ліквідаційної комісії з ліквідації юридичної особи – виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради з ліквідаційним балансом, прийнято рішення про реєстрацію громадської організації «Сєвєродонецька федерація настільного тенісу».

На засіданні внесено зміни до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2012 рік, а саме включено проект регуляторного акту «Про затвердження Положення про порядок встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі та сфери послуг на території м. Сєвєродонецька».

Затверджено рішення про надання жилого приміщення та жилої площі у гуртожитках. Ним передбачається надати однокімнатну квартиру чорнобильцю, а також кімнати у гуртожитках чотирьом сім’ям.

Серед інших розглянуті й прийняті рішення про постановку громадян до черги на одержання жилої площі у гуртожитках, про захист прав малолітніх, встановлення режиму роботи та оформлення права власності на деякі об’єкти тощо.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии