Чергове засідання ОВК від 20 вересня

20 вересня у приміщенні міської ради відбулося чергове засідання окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу №106. З 18 членів ОВК на засіданні були присутні 18 осіб.

Голова окружної виборчої комісії Євген Халін зазначив, що Постановами ЦВК від 11, 17, 3 вересня припинено повноваження 3-х членів комісії та включено до складу нових.

Порядок денний містив чотири питання.

Зокрема члени комісії підтримали проект постанови про присутність на засіданні ОВК залученого спеціаліста, а саме юриста комісії.

Також члени комісії вирішили внести зміни до постанови ОВК “Про розподіл обов'язків між членами окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу №106”. Також на засіданні було прийняте рішення стосовно реєстрації офіційного спостерігача від кандидата у депутати. Членами комісії було підтримано проект постанови стосовно відхилення кандидатур, запропонованих окремими суб'єктами подання до складу дільничних виборчих комісій одномандатного виборчого округу №106 з виборів народних депутатів України 28 жовтня поточного року у зв'язку з невідповідністю та порушенням вимог чинного законодавства.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии