Відбулась квест-гра в межах чемпіонату “Велосипедної ліги”

29 липня за активної підтримки благодійного фонду народного депутата України Олексія Кунченка "Заради майбутнього", міської організації Партії регіонів та міськради у Сєвєродонецьку відбулась квест-гра в межах чемпіонату “Велосипедної ліги”. Таким чином організатор чемпіонату, “Сєвєродонецька молодіжна рада”, пропагував здоровий спосіб життя та екологічно чистий вид транспорту.


Любителі велосипедної їзди у неділю, 29 липня під час квест-гри “Велоквест Тур де Юкрейн” могли не просто покататися вулицями Сєвєродонецька, а й показати на скільки добре вони знають своє рідне місто.

Гра відбулася в межах чемпіонату “Велосипедної ліги”. Організатором чемпіонату виступила ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”. Активну підтримку усіх ігор чемпіонату надають благодійний фонд народного депутата України Олексія Кунченка «Заради майбутнього», Партія регіонів та міська рада.

Сергій Горбатюк — член ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”, представник Благодійного фонду О.Кунченко “Заради майбутнього”: «Чемпионат у нас в городе проводится  впервые. Фонд Алексея Петровича Кунченка поддержал эту инициативу. Это пропагандирование здорового образа жизни для молодёжи. В чемпионате участвуют не спортсмены. Это просто любители, у которых есть велосипед и они готовы провести время с пользой».

Долучитися до гри міг кожен бажаючий. Головна умова — наявність двоколісного коня. Усього ж участь у велоквесті взяли 11 команд, у кожній з яких по 2-3 учасника. Завдання для гри учасники отримували на спеціальному сайті у вигляді різноманітних ребусів. Всі вони 
стосувались певних місць нашого міста.

Стартували гравці з перехрестя вулиць Леніна та Першотравневої. Кожній з команд необхідно було дістатися означеного місця та відшукати перепустку до наступного завдання — спеціальний код, який автори гри ретельно приховали. 

Отримавши нове завдання гравці швидко поспішають до наступного пункту. Усього ж 
учасникам велоквесту було запропоновано проїхати по 14-ти куточках Сєвєродонецька і на деяких з них виконати не складні завдання, як наприклад, аби продемонструвати рівновагу під час їзди, велосипедистам запропонували за допомоги столової ложки провезти з собою куряче 
яйце.

Фінішували учасники також на площі Перемоги. За підсумками гри кращою стала команда “KeepIt”. Другими фінішу дісталися “Воїни добра”. Ну а третю позицію здобули гравці з команди “Жёваный Крот». Володарі першого місця зізналися, що перемога далася їм непросто.

Усі команди отримали сертифікати учасників. У межах Чемпіонату “Велосипедної ліги” заплановані ще ігри, до яких можуть залучитися всі охочі.

Олексій Горбатюк, за матеріалами ТРК "СТВ"
 

Последние комментарии