Луганський футболіст визнан кращим гравцем Чемпіонату Світу серед спортсменів з вадами слуху

З 16 по 28 липня 2012 року в місті Анкара (Туреччина) відбувся Чемпіонат Світу з футболу серед спортсменів з вадами слуху. Для нашої збірної команди України це вагомий етап для підготовки до участі у Дефлімпійскиїх Іграх 2013 року в Софії (Болгарія).


В груповій стадії змагань українці зіграли з командами Ірану та Росії в нічию 1:1, у команди Венесуели виграли 14:0.

 У чверть фіналі наша збірна перемогла команду Таїланду 10:2, та вийшла у півфінал на зустріч з командою Єгипту, де програла по пенальті 4:5.

 В матчі за III – IV місце команда України перемогла збірну команду Росії 4:2. Наші спортсмени стали бронзовими призерами Чемпіонату Світу з футболу серед спортсменів с вадами слуху. У складі збірної команди України, вже на протязі 6 останніх років, займає авторитетне місто наш земляк Невенченко Дмитро, який по оцінці суддівської колегії та організаторів змагань визначений кращім гравцем Чемпіонату Світу 2012 року. Тренує спортсмена тренер-викладач вищої категорії Лагута С.Г., який працює зі спортсменом з самого початку його перебування у збірній команді Луганської області та України і до теперішнього часу. В змаганнях приймало участь 15 команд-учасниць і отриманий результат являє собою дуже високий імідж наших футболістів у світовому масштабі.

Пресс-служба управления по делам семьи, молодежи и спорта Луганской облгосадминистрации

Последние комментарии