22 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Сєвєродонецької міськради

22 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Сєвєродонецької міськради.

Зокрема, затверджено рішення щодо проведення міських заходів, присвячених Дню міста та Дню хіміків. Це улюблене свято сєвєродончан, і воно пройде цікаво та яскраво.

Розпочалася робота щодо підготовки до Міжнародного Дня захисту дітей, що пройде у перший день літа. Згідно з планом, 1 червня у Палаці культури хіміків ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання «Азот» о 10.00 пройдуть святкові заходи, присвячені урочистому відкриттю оздоровчої кампанії в таборах з денним перебуванням. А о 19.00 цього ж дня на площі біля міського Палацу культури відбудеться святкова концертно-розважальна програма «Світ дитинства». Протягом червня у комунальних бібліотеках міста, у галереї мистецтв проходитимуть пізнавальні та конкурсно-розважальні програми для дітей, які відвідують табори відпочинку з денним перебуванням.

Члени виконкому затвердили «Схему оптимізації роботи систем централізованого водопостачання та водовідведення м. Сєвєродонецька» та Положення про гуртожитки комунальної власності територіальної громади м. Сєвєродонецька.

На засіданні розглянуті та прийняті рішення про нагородження відзнакою «За заслуги перед містом Сєвєродонецьком», Почесними грамотами виконавчого комітету з нагоди Дня міста.

Серед інших прийняті рішення про захист прав малолітніх, встановлення режиму роботи та оформлення права власності на деякі об’єкти, дозволи на розміщення зовнішньої реклами тощо.

Інформація прес-служби міської ради

Последние комментарии