Чергове засідання виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради

Чергове засідання виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради, яке відбулося 24 квітня, розпочалося з нагородження ліквідаторів аварії на ЧАЕС. Міський голова В.В. Казаков подякував ліквідаторам-чорнобильцям за їхній подвиг – врятування світу від атомної біди і побажав їм здоров’я та благополуччя. «За мужність, самопожертву та з нагоди 26-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС» подяки виконкому міської ради та цінні подарунки отримали Л.М. Абрамова, Л.С. Холоденко, Ю.Ф. Сахнюк, В.В. Гліженко, В.Д. Грицюк, А.М. Задорожний, В.Д. Скиданенко, М.І. Колмиченко, Д.Д. Баширов і О.Є. Кравець.

Щодо порядку денного засідання, то члени виконкому розглянули та затвердили близько 40 питань.

З метою своєчасної і якісної підготовки житлового фонду, об’єктів соцкультпобуту та інженерних комунікацій міста до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 рр., виконком затвердив відповідні заходи. Зокрема, за квітень-жовтень заплановано виконати роботи щодо налагодження належного функціонування систем теплопостачання у низці житлових будинків теплопостачальними підприємствами міста. Заплановано також виконати промивку, опресовування та ремонт систем опалення; заміну труб, запірної арматури; прокладку нової теплотраси в мікрорайоні №49Б від теплотраси по пр. Радянському; ремонт котлів, насосів, колекторів; заміну трубопроводів гарячої води та центрального опалення на деяких ділянках тощо. Житлосервіси та ОСББ міста, згідно з планом, протягом квітня-жовтня виконуватимуть такі роботи: заміна трубопроводів; ремонт під’їздів, оголовків, відмостки, рулонної та шиферної покрівель; скління вікон та інше. Підготовчі роботи також проводитиме КП «Сєвєродонецьккомунсервіс». На об’єктах Управління охорони здоров’я, відділу культури, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, в навчальних закладах міста вестимуться відповідні ремонтні роботи. Також виконком затвердив склад штабу з контролю за ходом виконання заходів з підготовки житлового фонду, об’єктів соцкультпобуту та інженерних комунікацій міста до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 рр. Його очолить заступник міського голови П.Г. Чернишин. Штаб розпочне свою діяльність з травня.

На засіданні взято до відома звіт про стан адресного господарства в рамках підготовки до Всеукраїнського перепису населення 2012 року в м. Сєвєродонецьку. Так, за результатами перевірки станом на 17.04.2012 р. з’ясовано, що будинки та під’їзди на 100% облаштовані номерними знаками, а вулиці, провулки та майдани – табличками з назвами.
Прийнято рішення про надання жилого приміщення та жилої площі у гуртожитках. Зокрема, ним передбачається згідно з чергою надати ще трьом сім’ям кімнати у гуртожитку по пр. Космонавтів, 18-а. Також буде надано однокімнатну квартиру чорнобильцю І категорії, згідно з окремим позачерговим списком.

Члени виконкому взяли до відома інформацію «Про стан заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах Сєвєродонецька за І квартал 2012 р.». Для визначення шляхів ліквідації заборгованості відповідною комісією виконкому проведено три засідання, на яких було заслухано звіти керівників та головних бухгалтерів підприємств з цього питання. Управлінням праці та соціального захисту населення перевірено 27 підприємств щодо додержання законодавства про оплату праці. Протягом звітного періоду зменшення заборгованості відзначено на будівельних та транспортних підприємствах. Рішенням виконкому з цього питання рекомендовано керівникам підприємств міста незалежно від форм власності не допускати зростання заборгованості з виплати заробітної плати, складати графіки щодо її погашення та дотримуватися їх виконання.

Одне з прийнятих рішень стосувалося створення робочої групи та затвердження Інструкції про порядок видачі посвідчень батьків і дитини з багатодітної сім’ї у м. Сєвєродонецьку у новій редакції. Також затверджено нову редакцію Рекомендацій щодо розроблення типового статуту товариства з обмеженою відповідальністю. Відділу капітального будівництва міськради рішенням виконкому надано дозвіл на реконструкцію дошкільного навчального закладу №22 за адресою: м. Сєвєродонецьк, пр. Космонавтів, буд. 6-а.

Також прийнято рішення нагородити Почесною грамотою виконкому О.І. Скребцова, директора Сєвєродонецького хіміко-механічного технікуму Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля, за багаторічну й сумлінну працю, вміле керівництво, вагомий особистий внесок у професійну підготовку молоді та з нагоди 50-річчя заснування закладу.
Серед інших розглянуто й прийнято рішення про перерозподіл видатків бюджету, надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами, захист прав малолітніх, встановлення режиму роботи та оформлення права власності на деякі об’єкти тощо.

Інформація прес-служби Сєвєродонецької міської ради

Последние комментарии