Проходження військової служби за контрактом у місті Сєвєродонецьку

У рамках співпраці з Луганським обласним та Сєвєродонецьким міським військовими комісаріатами 21 вересня у Сєвєродонецькому міському центрі зайнятості відбувся черговий профінформаційний семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України, в якому взяло участь 18 осіб.

Представники військових комісаріатів молодший лейтенант Ігор Срібний  та старший солдат Тетяна Грабельна ознайомили учасників семінару з умовами проходження військової служби за контрактом, з переліком вакансій у військових частинах та  вимогами до кандидатів. Наголосили на те, що військовослужбовцям під час служби за контрактом гарантується: вільний вибір місця та умови служби по всій території України, забезпечення безкоштовним харчуванням при несенні служби в добовому наряді і при несенні варти, безоплатна кваліфікована медична допомога, в ході просування по службі підвищення щомісячного грошового забезпечення, можливість навчання за рахунок бюджету у вищих військових навчальних закладах. Під час служби за контрактом зберігається попереднє місце роботи, посада і не припиняється виплата пенсії. Щомісячне грошове забезпечення військовослужбовців за контрактом становить: 7000грн. для військовослужбовців рядового складу та 12000грн. для військовослужбовців офіцерського складу. Наприкінці, вони відповіли на чисельні запитання учасників семінару.

Всі бажаючі пройти службу в Збройних Силах України можуть звернутися безпосередньо у військові комісаріати, а саме: Луганський обласний військовий комісаріат, розташований за адресою: вул. Богдана Ліщини, 38 та Сєвєродонецький міський військовий комісаріат: вул. Богдана Ліщини,4.

 

Інформація надана Сєвєродонецьким міським центром зайнятості

Последние комментарии