Свято Незалежності у Луганській області пройшло без жертв і руйнувань

За минулу добу, 24 серпня, вогнева агресія бойовиків у Луганській області дещо знизилася. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації. Найгарячішою точкою було село Болотене Станично-Луганського району та околиці міста Попасної . Бойовики обстріляли населені пункти із артилерійських установок і важких мінометів. Руйнувань та жертв немає.

Сьогодні з ранку о 7:30 терористи із САУ перебили лінії електропередачі у селах Троїцькому та Новозванівці Попаснянського району. На цей момент 600 людей залишилися без світла. Бригади ремонтників вже виїхали та займаються відновленням електропостачання.

«Бойовики продовжують використовувати заборонене Мінськими угодами озброєння. Учора на День незалежності у Сєвєродонецьку зібралася велика кількість людей. Піднявшись на сцену, щоб привітати всіх зі святом, я вкотре переконався, що ми неодмінно переможемо. І ніякі штучні псевдореспубліки, «гуманітарна допомога» від військторгу чи вибори їм не допоможуть. Ми неодмінно переможемо, оскільки за нами правда, з нами Бог, з нами вся Україна», – наголосив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука. 

Последние комментарии